23.05.2007 Milan - Liverpool ( Ateny )

Awatar użytkownika
Bruno Banani
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Bruno Banani » 16 maja 2007, 14:20

Zgadza się, ale właśnie to co napisałeś o tym jak kibice innych drużyn patrzą na Milan pokazuje jak wiele znaczy Kaka dla tego zespołu. Milan to także zgrany kolektyw, ale tak naprawde Kaka jest duszą tego zespołu. A Liverpool to maszynka Beniteza troche bez duszy. Siłą ten drużyny jest właśnie kolektyw a siła Milanu jest geniusz Kaki, którego wspierają koledzy. Ja tak na to patrze. Co do Szewy to jednak nie jest o dla mnie zawodnikiem takiego pokroju jak Kaka. Przynajmniej na te chwile. Może to przez to, że jak był w Mialnie to gra była ustawiana pod niego, a teraz jest jedną z wielu gwiazd w Chelsea i w pełni nie jest wykorzystywany jego potenciał. Za to potencjał Kaki w pełni wykorzystuje Carlo. Musze jednak przyznać, że też nie wyobrażałem sobie Milanu bez niego, a jednka nie ma ludzi nie zastąpionych i pewnie Kake dało by się zastąpić... tylko kim? Dosyć tych wywodów. Czekam z niecierpliwością na finał. :)

edit.
Łukasz zobacz co jest pogrubione. No ale może masz racje gdy był Szewa to on grał pierwsze skrzypce.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, 14:47 przez Bruno Banani, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Puchary Europejskie”