Kara śmierci

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher » 18 maja 2007, 22:18

Sero pisze:Kierowcy grozi ... 12 lat więzienia, natomiast w kolegę wjechal dlatego, że chciał popisać się manewrem i w ostatniej chwili skręcić przed - idącym od tyłu - nieświadomym niczego przechodniem. Nie udało się ...
glupota, glupota i jeszcze raz glupota ale poza tym czy za takie cos powinno karac sie smiercia :think: Jezlei o mnie chodzi to nie - przeciez nie zrobil tego z premedytacja, z zimna krwia - nie chcial go zabic a "jedynie" sie popisac, poszpanowac jednak skutki sa oplakane jak widac

Bo to troche tak jakby karac za glupote, wiec powinnysmy polowe kraju wybic
Sero pisze:Śmierć za śmierć
A ja przytocze tutaj zdarzenie ktore wyszlo na jaw kilka miesiecy temu, dwoje mlodych mezczyzn zostalo skazanych na 25lat za morderstwo z szczegolnym okrucienstwiem, po kilku latach gdy wsyztskie szczeble sadowe ta sprawa juz przeszla i nie bylo juz mozliwosci apelacji, po odsiedzeniu kilku lat okazalo sie ze .... sa niewinni :o przypadkiem na jaw wyszly pewne rzeczy - dzieki pewnemu policjantowi, kotry zainteresowal sie ta sprawa- okazalo sie rozwniez ze glownym swiadkiem byl koles ktory byl slepy jak kret a widzial delikwentow z kilkunastu metrow wieczorem

Powiedzcie mi co byloby, gdyby byla kara smierci :?: wskrzesiliby ich :?:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”