fieldy pisze:temat nie był rok "używany" wiec kogoś by się znalazło przez ten rok
No nie wiem. Od momentu kiedy jestem na forum czyli od jesieni 2006 nikt ciekawy wogóle się nie pojawił a co dopiero mowić o kimś kto słucha dobrej muzyki, świadczy o tym między innymi zainteresowanie tematem.
Można zaryzykowac i powiedzieć że jestem ich fanem ale głównie pierwszego okresu ich twórczości pożniej to juz nie było to. Faktycznie Follow było juz komercyjna podobnie jak Issues i nastepne płyty ale jeszcze Follow i Issues słuchać mogę do dziś a z reszta jest juz gorzej.fieldy pisze:nie stwierdziłem, ze jestes ich fanem, pytałem tylko co sądzisz o nich - bo pewien byłem jednego - że znasz Korna.
Co do Korna - "Korna" masz racje - IMO najznakomitsza płyta ever Sam nie wiem ile razy jej odsłuchałem - ale na pewno setki razy. Co do "Follow ... " już ta była komercyjna. Korn zrobił sie sławny - zaczeli go puszczać na MTV - zaczęła się liczyć kasa ... Choć Issues też jeszcze długo słuchałem - to już nie było to, co Blind, czy Daddy.
A co do obecnej twórczości to czy zespół wydał jakiś singiel czy też płyte - "Evolution' bo coś mi się obiło o uszy ale nie mam pewności w tej kwestii. Pewnie i tak jest to słabe i nie mozna liczyc na nic wielkiego a wiec może nie ma się czym interesować, no chyba że ktos słyszał i poleca.