A jak alkohol. Mam 16 lat więc pożądne libacje jeszcze przede mną. Póki co muszę chować się po parkach, domach kumpli, żeby spokojnie wypić sobie piwko, czy też inne trunki. Przy rodzicach piłem tylko na weselach, i ewentualnie jak mieliśmy poprawiny, to wtedy zaprosiłem paru kumpli i mój ojciec,, sam wszedł do mnei so pokoju z browarami i powiedział "chłopaki, ja zwolennikiem nie jestem, ale po jednym to już możecie":o (napewnoby nie dał jakby wiedział że siostra wcześniej też nam przyniosła
B jak bukmacherka.Zaczęło się wszystko od mojego brata, kiedy to szedł do TotoMix'a i z powodu braku rodziców w domu musiał mnie wziąć ze sobą
C jak czapka. Lubię nosić czapki. Kiedyś nosiłem 'zwykłe' ze zgiętym daszkiem, aby chronić się przed rażącym słońcem
D jak Dombroś. Napewno niektórzy zastanawiali się skąd taki a nie inny nick ( a nawet jak nie to ja wam i tak powiem)
E jak epuls. Niektórzy pewnie wiedzą o co b
F jak forum. No jak wiadomo to nie moje pierwsze konto tutaj
G jak góry. Mieszkam niedaleko Gdańska więć bliżej mi do morza niż gór
H jak helikopter. Nigdy nie leciałem
I jak internet. W sumie to jestem od niego uzależniony, nawet jakbym miał siedzieć i nic nie robić przy komputerze to zawsze jest ten komfort że wiesz że masz neta
J jak język angielski. Rodzice inwestują w moją przyszłość i od drugiej klasy podstawówki chodzę do szkoły 'języka angielskiego' (nie mylić z korepretycjami !) W sumie to rodzice mówią że w przyszłości mi się to przyda i takie tam rzeczy, ale ja się chyba z nimi zgadzam i wiem że to mi isę przyda
K jak konsola. Niedawno była rozmowa w knajpie o pegasusie
L jak laski. Wiem, oryginalny nie jestem
M jak muzyka. Muzyke słucham tylko wtedy jak jadę samochodem, albo jak siedzę przy komputerze, Tak to radio mogłoby dla mnie nie istnieć
bądź mleko. 'Pij mleko, będziesz wielki!"
N jak nowinki ale raczej te technczne
O jak okulary. Powinienem nośić, ale nie noszę
P jak pieniądze, mamona, kasa itd
R jak ryby. Nieenawidze ryb ! W ogóle lubię patrzeć jak mój tat je patroszym, obcina głowy ale jak mam je jeść to mnie skręca. Nie dlatego że widziałem jak wcześniej są przyżądze ale dlatego że poprostu mam do nich wstręd. Podobno te zwierzęta mają w sobie dużo fosforu czy jakiegoś tam innego ważnego skłądnika, którego pewnie mi brakuje
S jak serce. Obok mózgu najważniejszy organ u człowieka
czy też szkoła no ja tam problemów większych z nią nie mam. Jak u każdego jest coś u mnie z lenia i nie zawsze chce sie chodzić do szkoły. Zresztą z tego wszystkiego co słyszę to to jest dla mojego dobra i lepszej przyszłośći
T jak tata. Mój największy ziommm. Mam lepsze stosunki z nim niż z matką, za którą nie przepadam
U jak upiekszanie.. Ja nie toleruje
czy tez userzy.. do każdego mam szacunek, i mimo że czasami do moich wypowiedzi wedrą się jakieś epitety, to jest to pod wpływem emocji
Mentor - człowiek który impomnuje mi swoją wiedzą o Barcie i nietylko. Nawet jeśli oglądałem mecz, i on opisuje go na forum, to normalnie ręce same sie skłądają do oklasków. O Barce wie bardzo dużo, i ma swoje zdane, ne raz mnie uświadamiał:P
Jarzinho - o Barcie też dużo wie, ale on raczej imponuje mi wiedzą o NBA... Sam kiedyś grlame w koszykówkę, lubię pooglądać NBA, ale nie jestem w stanie napisać tego co on
Yukasz - jak wyżej + bukmacherka
czeher - bukmaherka
Corinthians - znawca połudiowo amerykaskiej piłki... Forumowy Wołek
piwus- moderator którego posty zaczynam rozumieć dopiero teraz
cloner - człowiek z którego chyba na forum bardziej się śmieją niż ze mnie
W jak włosy. Ja tam nie jestem żaden żelfix ani nic w tym stylu
Y jak yo-yo zabawka z lat młodzieńczych. Kiedyś była na to moda, pamiętam każdy an podwórku miał czy to plastikowe czy metalowe... Kiedyś nawet pokazywali w telewizji nawet różne turnieje i filmiki o sztuczkach
Z jak zwierzęta. Od małego chciałem mieć psa
Ż jak życie na fali. Dobry serial, oglądam