Tyle że ten wujek czesio dobitnie mówił chyba do mamy albo przez sen tak samo jak fieldy jakiś czas temu odnośnie meczu NBA żeby go nie graćczeher pisze:trzeba bylo sluchac wyjka czesia, ktory dobitnie mowil DI LUCA Laughing
Ja do swoich trzech górskich etapów dorzuciłem jeszcze dzisiejszy, trochę na siłę ale dorzuciłem. I to właśnie dzisiejszy etap bardzo mile mnie zaskoczył i był najlepszy obok tego podczas którego ton rywalizacji dyktowała grupa Saunier Duval. Dziś po raz kolejny upewniłem się w swoim przekonaniu że dokonałem dobrego wyboru odnośnie lidera mojego zespołu KS Tęcza bo Simoni pokazał klasęzygy pisze:Tak naprawdę pozostały jeszcze 2górskie etapy
Co do wyznań Riisa o stosowaniu EPO to aż żal cztery litery ściska. Obecnie dyrektor sportowy CSC który wcześniej ganił Basso za to że ma jakieś powiązania z Fuentesem a teraz wyjawia że praktycznie przez całą karierę kolarską się koksował
Dzięki, przydała się ta lista. A na tej oficjalnej stronie Giro jest pisana relacja LIVEzygy pisze:Tu masz pełną listę zawodników, którzy wycofali się po 13etapach.
czeher pierwszy raz mam więcej punktów od ciebie bo zawsze byłeś lepszy albo mieliśmy po tyle samo