FIFA U-20 World Cup

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 13 lip 2007, 14:58

Cholera :? Myslalem ze jednak bedzie mozna z toba na przyzwoitym poziomie popisac a tu takie zaskoczenie (a moze jednak trzeba było się tego spodziewać.) No nic. Potem powysyłam Ci jeszcze na priva wiadomosci to bedziesz mogl sobie po kolacji porozbierac je na czesci pierwsze i powypisywac slowka przy, ktorych sie omyliłem.

A teraz jeszcze ostatnie słowa co do meczu. Hmm. Tak wiem, wiem. Trzeba polskich graczy pochwalić za postawę no bo w końcu poza reaktywacją Catenaccio, zaprezentowali jeszcze kilka ciekawych wykopów na oślep, których nie powstydziliby się najlepsi gracze NFL. Wiesz, wyżej niż dalej :wink:

Nie wiem czy warto wogole rozpisywac sie na temat ogolnej przewagi Argentyny i tych spraw. Po co to wspominac ? Wystarczy spojzec na posiadanie piłki. Polacy byli w stanie tylko kontrować (za co nie winie ich poniewaz zawsze to jakis sposob jezeli nie potrafi grac sie krotka pilka jaka zaprezentowali reprezentanci ARG). Ataku pozycyjnego zero. Srodek pola = brak piłki. Kreatorami gry byli wczoraj polscy środkowy obrońcy...

Moze sproboj jednak clonciu zacisnac zęby, przygryźć język i napisać coś rzeczowego. Tylko prosze. Nie rozbieraj mi już posta bo sie chłop zawstydzi :roll:

POZDRO

Wróć do „Piłka nożna na świecie”