Liga Pokal

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 21 lip 2007, 22:34

My również nie zagraliśmy w najlepszym zestawieniu. Co do meczu to tak jak Mark powiedział, nie zagraliśmy źle ale też nie super. Trafił w sedno. A tak w ogóle to nowy Bayern i stary Bayern (z poprzedniego sezonu) jakby się chciało porównać, to niebo za ziemia, a nawet rów mariański :P
Forma wakacyjna czy nie, ale odprawić konkurenta do patery z wynikiem 4:1 do domu to niezły wyczyn :wink: Poza tym powiem coś o meczu, bo nie wypada nie uczcić takiego zwyciestwa :P przez pierwsze 15 min nie wiedzieliśmy, że znajdujemy się na boisku, niby coś tam zagraliśmy ale to było nic. Brema przeprowadziła ładną akcję, błąd Marcella, który zapędził się do przodu i nie zdąrzył wrócić na czas. Cóż Lucio powinien zostawić w tym momencie piłkę Kahnowi, ale nie wszystko wyszło perfekcyjnie. Przeraziłem się jak zobaczyłem nazwisko Demichelis w wyjściowej 11, ale po meczu muszę to odwołać, współpraca układała się dobrze, spokojna gra. Brema też jakoś specjalnie nie naciskała. Co tu dużo nie mówić to pomoc 'wyjebana w kosmos', Hamit (ma u mnie browara za tą bramkę :pijemy: a bramka sama w sobie zajebista), Ze i Mark walczyli o każdą piłkę, Schweini i Ribery zapierdzielali do przodu jak mogli, o obronie równocześnie nie zapominając. Mi mimo wszystko najbardziej zaimponował, zresztą... wszyscy mi się podobali, Hamit nowa, lepsza wersja Brazzo (:P), Ribery ktoś kogo nam brakowało ( przy 4 bramce mnie zmielił, wypuścił sobie piłkę przed Frizta i potem jak gazela :P, siup i już ją ma :P ), Schwieni znacznie lepiej grał od momentu kiedy zaczął sie zmieniać z Franckiem. Ze to już osobna historia, on jest genialny. Ludzie nie mam slów aby wyrazić to jak on zagrał. Ale może lepiej. Klose ładnie, 2 asysty, wracał walczył o piłkę, ale widać było, że mu trpchę Luci brakuje :wink:
dobrze, że Wise sie dostało, 4 bramki uhoho, a ten stratosferyczny atak Bremy, niech mnie Klose im tam nie potrzebny :wink:
Cóż dobry mecz zagraliśmy, ale stać nas na więcej :wink: i tego wszyscy oczekują :P ja też :wink:

Wróć do „Niemcy”