Bramkarze w LFP

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Berik » 23 lip 2007, 20:44

Nigdzie nie napisalem, ze ten transfer jest niepotrzebny. Nawet jesli Dudek wyciagnie 3 reke i mu wyrosnie ogon, pozwalajac na obrone kazdego strzalu, to i tak bedzie siedziec na lawie. Na pewno nie krytykuje tutaj zarzadu Realu. Wkurza mnie sam Dudek, ale od czasu finalu LM gdzie zostal bohaterem i mogl isc pograc to powaznego klubu, a zostal w The Reds dla kasy. Chyba nikt mi nie powie, ze naprawde wierzyl w pierwszy sklad i lawke dla Reiny :roll: Wybral znowu pieniadze i niech mu bedzie. Niewielu sportowcom udaje sie siedziec 2 lata na lawie za grube pieniadze w jednym klubie i przez nastepne 2 takze za wielka kase w innym swietnym zespole. Jednak za fachowca z dosc wysokimi umiejetnosciami jest uznawany. Ale wiekszosc ludzi na zakonczenie kariery chce sobie pograc jeszcze...on widocznie nie. Lubi miekki fotel. Jurek moze tylko stracic( z czysto sportowego pkt widzenia). Bolton czy Benfica to nie sa zle firmy, a druzyna ze stolicy Portugalii to wielka marka. Mogl grac w dobrej druzynie i pokazac , ze nadal potrafi grac, grajac na nosie niedowiarkom(np. mnie). Poszedl do Realu-najwiekszego klubu . Zadnemu Polakowi to sie nie udalo i zapisal sie w annaly naszej pilki. Grac nie bedzie, ale wystarczy nazwisko "Dudek" wpisane w sklad meczowy. Wybierajac Real wybral "bycie", nie "granie" w najwiekszym klubie swiata. Wybierajac np. Benfice gralby i zdobylby szacunek za gre o wielka stawke w takim wieku. Oczywiscie za Real tez szacunek sie nalezy...ale jednak dla mnie to nie to...kasy przeciez ma.

Wróć do „Hiszpania”