Kto bedzie mistrzem Hiszpanii?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 08 sie 2007, 0:59

Widzę, że zupełnie zignorowałeś to co napisałem o drużynie. Łatwiej się gra mając do dyspozycji lepszych partnerów. W Barcelonie będzie miał lepszych partnerów niż w Arsenalu, ale mniejsza o to.
cru pisze:Ale piszesz o marzycielstwie - nie uwazasz za lekko optymistycznych pogladow, ze zawodnik po 30, zmieniajac lige, a co za tym idzie styl gry i zapewne role w zespole, bedzie gral rownie dobrze albo nawet lepiej, niz w poprzednim klubie? Bo dla mnie wlasnie to jest skrajnym optymizmem
Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy najpierw liczą świeczki na torcie a potem dopiero patrzą na klasę zawodnika. Nie ogarniam tego.
Zmienił ligę na bardziej techniczną. Bardziej pasującą do jego gry właśnie. Stylu gry swojego zmieniać nie musi bo pasuje IDEALNIE do Barcelony. Dlaczego więc ma grać gorzej niż w Arsenalu? Bo nagle po transferze stał się stary i umiejętności mu uciekają?
Myślę, że nie pomyliłbym się gdybym napisał, że 90% fanów piłki nożnej tworząc listę najlepszych napastników świata umieściłoby Francuza w pierwszej trójce :] Czy wobec tego (dodając też to co napisałem o stylu gry i drużynie w jakiej będzie grał) skrajnym optymizmem jest założenie, że będzie grał przynajmniej tak dobrze jak do tej pory? Czy naprawdę uważasz, ze bardziej prawdopodobne jest, ze będzie grał gorzej?
cru pisze:Fakt, ze RvN sie udalo - ale to bylo zaskoczenie nawet dla mnie.
Gdzie RvN a gdzie Henry. Zupełnie inni piłkarze.

Wróć do „Hiszpania”