ale to nie ma zadnego znaczenia ze kiedys sie od niego odbijał jak od ściany. równie dobrze moge napisać że pilkarz x kiedys nie strzelił gola w meczu z łatwym rywalem i jakie to bedzie miec znaczenieRóżA pisze:Clichy i Eboue. Tego drugiego jako kibic Królewskich powinieneś szczególnie pamiętać, gdy podczas meczu z Realem Robinho odbijał się od niego jak od ściany
kazdy mecz jest inny
po takich komentach jak ten ząłuje ze nie trafilismy na Arsenal bo przydłby sie rewanż za ten 'pamietny' mecz z Arsenalem
Clichy,Eboue wiadomo ze dla fanów Arsenalu to brzmi dumnie dla mnie jakoś nie i jesli chodzi o defensywe bardziej przekonuje mnie ta formacja w Sevilli (a tymbardziej jesli zostanie D.Alves) jasne Gilberto S. to b.dobry DM ale Poulsen wg. mnie w nimczy mu nie ustępuje
jesli miałbym wskazywać na jakieś słabe punkty w Arsenalu to nasuwa sie od razu linia ataku tymbardziej ze nowi wciąż muszą sie u was zgrać
pisał ktoś ze Sevilla w ataku to Kanoute - no ja bym nie skreślał tu Kerżakowa który jest bardzo ciekawym piłkarzem w druzynie z Andaluzji, w dodatku ostanio doszedł kolejny ciekawy gracz Kone z PSV
odważny jesteśfieldy pisze:Tylko przez niektórych. Ja osobiscie gdybym chciał łatwiejszą grupę, to wołabym grać z Realem.
byłoby fajnie zrewanżowalbyśmy sie wam za odpadnięcie 2 sezony temu