Grupa H Liga Mistrzów 2007/08

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 31 sie 2007, 15:44

RóżA pisze:Clichy i Eboue. Tego drugiego jako kibic Królewskich powinieneś szczególnie pamiętać, gdy podczas meczu z Realem Robinho odbijał się od niego jak od ściany
ale to nie ma zadnego znaczenia ze kiedys sie od niego odbijał jak od ściany. równie dobrze moge napisać że pilkarz x kiedys nie strzelił gola w meczu z łatwym rywalem i jakie to bedzie miec znaczenie

kazdy mecz jest inny

po takich komentach jak ten ząłuje ze nie trafilismy na Arsenal bo przydłby sie rewanż za ten 'pamietny' mecz z Arsenalem

Clichy,Eboue wiadomo ze dla fanów Arsenalu to brzmi dumnie dla mnie jakoś nie i jesli chodzi o defensywe bardziej przekonuje mnie ta formacja w Sevilli (a tymbardziej jesli zostanie D.Alves) jasne Gilberto S. to b.dobry DM ale Poulsen wg. mnie w nimczy mu nie ustępuje

jesli miałbym wskazywać na jakieś słabe punkty w Arsenalu to nasuwa sie od razu linia ataku tymbardziej ze nowi wciąż muszą sie u was zgrać

pisał ktoś ze Sevilla w ataku to Kanoute - no ja bym nie skreślał tu Kerżakowa który jest bardzo ciekawym piłkarzem w druzynie z Andaluzji, w dodatku ostanio doszedł kolejny ciekawy gracz Kone z PSV
fieldy pisze:Tylko przez niektórych. Ja osobiscie gdybym chciał łatwiejszą grupę, to wołabym grać z Realem.
odważny jesteś :P

byłoby fajnie zrewanżowalbyśmy sie wam za odpadnięcie 2 sezony temu

Wróć do „Puchary Europejskie”