Superpuchar Europy

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: MrWoodstock » 31 sie 2007, 22:40

Mentor pisze:
MrWoodstock pisze:Forum jest od tego by pisac to co sie czuje
Rozumiem. Poczułeś, że Milan wygrywa i zdecydowałeś się podzielić tym odczuciem. Szkoda tylko, że na tym koniec bo posty zawierające jako treść w zasadzie sam wynik + Forca... Visca... Hala... są usuwane. Jeżeli ktoś chce poznać wynik to może skorzystać z poświęconym ku temu serwisom. To jest forum dyskusyjne.

Nie sledze innych serwisow. Alez to nie byl sam wynik dopisalem jeszcze "idealna asysta Rino" Lecz postanowiles to usunac ;/ czytanie ze zrozumieniem sie klania. No chyba ze dwojako rozumiemy slowo " w zasadzie".
MrWoodstock pisze:No chyba ze to jakis kompleks wladzy
Na pewno mam. Każdy ma jakiś kompleks. Ja kompleks władzy. Ty kompleks siebie. Najważniejsza w takich chwilach jest tolerancja aczkolwiek nieco kłóci się to z moją postawą a konkretnie stanowcze NIE dla głupoty.

Zgadzam sie z Toba... Nie dla glupoty - patrz kasowanie komentarzow dla wlasnego widzi mi sie :/ Jak widac toleruje to co wyczyniasz - az mnie dziw bierze ...
Kompleks siebie ?? Hmmm nie zauwazylem lecz bardzo dziekuje za wyczerpujaca "diagnoze" mojej osoby ;/

MrWoodstock pisze:Mam nadzieje ze Milan zadedykuje ewentualne zwyciestwo Antonio Puercie
Nie jestem pewien, ale chyba były już takie słowa Carlo. Wszyscy dzisiaj grają dla Puerty.

Nie czytalem tego... Jednak jak to mowila moja byla nauczycielka " chyba" to japosnka ksiezniczka...

Odnośnie meczu to wszystko wygląda tak jak się można było tego spodziewać po dwóch bramkach Milanu. Takiej ekipie trudno jest wyrwać zwycięstwo a Sevilla nie ma za bardzo czego zmienić w swojej grze. Może coś wpadnie jeszcze, ale szczerze powątpiewam. Teraz postawili już wszystko na jedną kartę i czuję, że Milan coś jeszcze wsadzi w ostatnich minutach.
W koncu cos konkretnego napisales :) Gratulacje :)

Juz nie chce mi sie odpisywac na Twoje posty gdyz wole cieszyc sie zwyciestwem Milanu niz jako taka konwersacja z Toba...

Finito :)

Wróć do „Puchary Europejskie”