O muzyce mówimy!franz pisze:Ten cały Garou nie jest francuzem on jest z Kanady, kolonistów z Quebecu nie zaliczamy do kultury Francji, kaleczą ten piekny jezyk gorzej niz Amerykańce język Angielski. Ogólnie to w sporze kulturalnym na lini Francja - Niemcy byc po stronie Niemiec to jak w sporze pomiedzy bolszewikami(NKWD) a AK popierać tych pierwszych. Porównywac ten szwabski swiergot ich golonki z tłustej i prymitywnej kuchni, cięzki humor, i brzydkie kobiety do dorobku narodu francuskiego to skandal!
W walce na lini Francja - Niemcy nie jestem bez stronny bo uwielbiam Francje i ich język którego długo się uczyłem, jednak to nie zmienia faktu że Francja je adore
Jak nie Garou to Alizee. Ckliwe, mdłe jak wszystko co francuskie.
Ale głupi przykład. TH jest zespołem niemickim w dodatku spiewajacym po niemiecku, wiec trudno zeby zdobyli wiekszosc popularnosc w UK czy Francji niz u siebie.franz pisze:No ja w pewnym sensie przpadałem gusta Polaków i Niemców i Polacy wypadają o dziwo lepiej minimalnie ale jednak lepiej, czyli zakładam ze ludzie z UK i Francji wypadają o niebo lepiej(patrz TH nie zdobył tam nawet 10% popularnosci jaką zdobył w Niemczech).
Ja mówie o dobrych zespołach, a nie Rihannie.franz pisze:Piotrek wiem że masz słaba główke ale zeby do tego stopnia nie pij wiecej bo zaczynam sie o ciebie martwić. Koncerty porządnych zespołów z zagranicy w granicach 50 zł dobre sprawdz sobie po il były bilety na tegoroczne koncerty artystów z zagranicy bedziesz w szoku
The Adicts - 50 zł
NY Skaz Jazz Ensemble - 25 zl
The Toasters - 30
2nd District +( Anti Dread, Bulbulators, Nasty Habits, Road Trip's Over, The Analogs, The Cuffs, The Kolt, The Lunatics, Vespa, Way Side Crew) - 50 zł
The Slackers - 35 zł
The Bones - za darmo
Gorilla Biscuits -45 zł
Mad Sin - 35 zł
Madball - 35 zł
A jesli ktos jezdzi na koncerty Pearl Jamu, wydaje 150 zł i mysli ze ma dobry gust to jego sprwa
A my mamy w Polsce za mała kase Kasie Cerekwicka. Wszedzie produkuja gówna i Polska w porównaniu z Niemcami wypada równie źle. Z tym,ze w Niemczech znajde wiecej dobrego niz u nas.franz pisze:Nie wiem czy sie przyjeło bo nie obracam sie wsród ludzi u których moze to sie przyjąc, jednak to nie zmienia faktu ze zostało to wyprodukowane i wymyslone w Niemczech i za ich (dużą) kase wypromowane.