Berele Lewartow pisze:Alizee
Alizee ci sie nie podoba no teraz to przesadziłeś
Ona jest śliczna, cudowna itp(a ze muzyke ma słaba to juz inna kwestia
franz pisze:Ckliwe, mdłe jak wszystko co francuskie.
Wiem ze taki hardcorowy twardziel jak ty na wszystko co troche wolniejsze i bez 3 akordów i darcia mordy mówi "ckliwe, mdłe" i leje ciepłym moczem nie znasz się i tylko nie mów do Pisakka z tym
Nie chodzi o to ze TH ma zdobyć większą popularność w UK albo we Francji bo to nie możliwe. Jednak wiele zespołow z tych krajów robi kariere w Niemczech mimo tego ze nie spiewają po niemiecku to pokazuje ze jednka te kraje wyprzedzaja Niemcy. A co do robienia kariery to zgadnij gdzie cudowny polski Blog 27 zrobił kariere:Berele Lewartow pisze:wiec trudno zeby zdobyli wiekszosc popularnosc w UK czy Francji niz u siebie.
a) UK
b) Niemcy
c) Francja
d) Szwecja
My rozmawialismy o dużych koncertach i gwiazdach rocka a nie o zespołach których nikt nie zna. Co prawda ja i ty je znamy ale co z tego nas jest 2 a tych co znaja Korna 10000 te przykłady które podałeś to jednak nie zespoły z czołowki.Berele Lewartow pisze:The Adicts - 50 zł
NY Skaz Jazz Ensemble - 25 zl
The Toasters - 30
2nd District +( Anti Dread, Bulbulators, Nasty Habits, Road Trip's Over, The Analogs, The Cuffs, The Kolt, The Lunatics, Vespa, Way Side Crew) - 50 zł
The Slackers - 35 zł
The Bones - za darmo
Gorilla Biscuits -45 zł
Mad Sin - 35 zł
Madball - 35 zł
A jesli ktos jezdzi na koncerty Pearl Jamu, wydaje 150 zł i mysli ze ma dobry gust to jego sprwa
A od Pearl Jamu sie odwal wszystkie zespoły co tu wymieniłes mogły by im co najwyżej ssa... sam wiesz co.
Po pierwsze nie wiem kto zacz Kasia Cerekwicka i nie chce wiedzieć. Po drugie to że tam jest wiecej dobrego niz u nas to jasne bo tak jak już pisałem Niemcy (zachodni czyli wiekszośc) nie byli w socjalizmie jest to kraj o wiele ludnieszy i bogatszy od Polski a wiec biorąc pod uwage te wszystkie czynniki wcale nie wypadamy zle a nawet dobrze. No i porównaj Niemcy i ilośc tego "dobrego" juz nawet nie do UK, Francji ale nawet do duzo mniej liczniejszych skandynawów w tych porównaniach Niemcy wypadają bardzo niekorzystnie.Berele Lewartow pisze:A my mamy w Polsce za mała kase Kasie Cerekwicka. Wszedzie produkuja gówna i Polska w porównaniu z Niemcami wypada równie źle. Z tym,ze w Niemczech znajde wiecej dobrego niz u nas.