Narody - stereotypy i ich źródła

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post autor: Berele Lewartow » 01 wrz 2007, 19:41

franz pisze:Alizee ci sie nie podoba no teraz to przesadziłeś
No tam, wporzo jest. Z tym ze czoło ma troch wysokie.
franz pisze:miałem podobną nauczycielke franza w liceum cięzko było sie skupic na nauce.
Ty w mojej klasie uczysz języka francuskiego
Kiedy idziesz korytarzem, chłopaki w milczeniu
Oni patrzą za tobą, lecz nigdy tobie w oczy
Oprócz mnie jednego - najbardziej nagrzanego

I rozmawiałem o tobie z moim najlepszym kolegą
Że pojechać bym chciał z tobą do Rio de Janeiro
Okazało, że dzieje się to z wszystkimi chłopcami
My bierzemy cię w wannach albo pod kołdrami
Czy wiesz o czym mówię?
Z zamkniętymi oczami

:idea:

franz pisze:Wiem ze taki hardcorowy twardziel jak ty na wszystko co troche wolniejsze i bez 3 akordów i darcia mordy mówi "ckliwe, mdłe" i leje ciepłym moczem nie znasz się i tylko nie mów do Pisakka z tym
:o
Stad tez moje zamiłowanie do muzyki jamajskiej, czy tez ska-jazzu.
franz pisze:A co do robienia kariery to zgadnij gdzie cudowny polski Blog 27 zrobił kariere:

a) UK

b) Niemcy

c) Francja

d) Szwecja
A nie zauwazyłes,ze rynek niemiecki przenika sie z naszym? Co naturalne, bo to nasi sasiedzi.
franz pisze:My rozmawialismy o dużych koncertach i gwiazdach rocka a nie o zespołach których nikt nie zna
Mhh. Ja tam myslałem,ze mowimy o dobrych zespołach :?
franz pisze:te przykłady które podałeś to jednak nie zespoły z czołowki.
:?
franz pisze:A od Pearl Jamu sie odwal wszystkie zespoły co tu wymieniłes mogły by im co najwyżej ssa... sam wiesz co.
:?
franz pisze:Po pierwsze nie wiem kto zacz Kasia Cerekwicka i nie chce wiedzieć.

franz pisze:No i porównaj Niemcy i ilośc tego "dobrego" juz nawet nie do UK, Francji ale nawet do duzo mniej liczniejszych skandynawów w tych porównaniach Niemcy wypadają bardzo niekorzystnie.
Po pierwsze, z opinia ze rynek francuski jest lepszy, nikt sie nie zgadza,ze mna na czele.
Po drugie moge to odwrócic i powiedziec,zebys sobie porównał rynek niemiecki z Włoskim,Hiszpanskim,Portugalskim,Holenderskim, Belgijskim, Szwajcarskiem, Ukrainskiem itd.
Co do UK i Skandynawi przyznałem racje. Nie sugerowałem takze,ze niemiecki jest najlepszy. Nie jest złym powiedziałbym dobry.

Ale konczmy to, bo to nie jest gówny temat dyskusji.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”