Berele Lewartow pisze: Ja na miejscu managera skupił bym sie na rynku niemieckim, bo tam sa pieniadze. Wchodzenie z promocja na Słowacje czy Litwe jest watpliwym pomysł, a co najwazniejsze ryzykownym finansowo. Poza tym, to rynek niemiecki daje szanse na dalsze zaistnienie w Europie zachodniej,
Na Słowcaje a juz szczególnie Litwe to może i ryzykowne ale Czechy jak najbardziej. A z tym czy rynek niemiecki daje szanse zaistnienia w europie zachodniej to wysoce ryzykowna teza. Ale wracając do meritum:
No własnie od tego chyba powinnismy zacząć, otóż nie mam na to dowodów w postaci wyników badań naukowych kilku niezależnych instytutów badawczych lecz tylko własnych lecz celnych spostrzeżeń na tamat narodu Niemieckiego prównujac go z ludzmi z innych krajów. Ot tyle tak więc ku maritum idąc ja twierdze, że Niemcy nie mają gustu ponieważ procent ludzi słuchających tandety jest bardzo duży w stosunku do ludzi słuchjących muzyki wartosciowej. Ty twierdzisz ze tego nie da się zbadać, no i że można wymienic kilka(nascie) ekip które potwierdzają dobry gust Niemców. Nie ma co dłużej się meczyc bo ani ja ani ty swojego zdania nie zmiesznisz, a pozatym to tylko (albo aż) sterotypyBerele Lewartow pisze: mam sensu mówic gdzie słabe zespołu maja podatniejszy grunt, bo tego nie jestesmy wstanie ocenic.