Kto wygra Premiership w sezonie 2007/2008 ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 05 wrz 2007, 19:41

Mefiu pisze:Co do Eduardo - nie jest to dla mnie anonimowa postać, oglądałem kiedyś bodajże w magazynie "Futbol Mundial" odcinek poświęcony naturalizowanemu Chorwatowi, później śledziłem także jego występy w reprezentacji Chorwacji. Na mistrzostwach chyba nie grał z etgo co się orientuje gdyż leczył kontuzję. Zawodnik dobry, ale moim zdaniem nie wystarczająco dobry by stać się kluczowym graczem Arsenalu.
hmmm skoro Clichy, Hleb, czy Adebayor potrafili się przebić do pierwszego składu, to dlaczego Eduardo miałby tego nie dokonać ? Nie jest gorszym graczem od wymienionych, a w ataku znowu tak wielkiej rywalizacji nie ma. Jest Robin, który jest pewniakiem + Ade, Eduardo którzy powalczą o miejsce w składzie i Bendtner, który ma najmniejsze szanse na gre. Theo nie licze, bo Wenger jeszcze nie chce go do ataku wstawić.

metol pisze:Odszedł Henry
I to procentuje :!: tak, tak - zobaczcie jak wygląda lista naszych strzelców. Robin, Hleb, Cesc, Rosicky, Eduardo. Pomocnicy wiecej strzelają [a przecież to im właśnie zarzucano, ze nie trafiają] w minionym sezonie Cesc trafił pierwszą bramkę dla Arsenalu pod koniec rozgrywek - teraz po kilku meczach jest najskutecznijeszym strzelcem zespołu. 2 gole w lidze + 2 w kwalifikacjach do LM.

Wróć do „Anglia”