Dziwne czyli nawracanie gejów na jedynie słuszna orientację, jakies smęcenie o paradach gejów, pokazywanie w programie o eutanazji jakis animacji obrazującej przyszłość jako miejsce gdzie osoby starsze bedą brutalnie likwidowane, jeśli tylko obecnie dopuścimy jakąkolwiek forme eutanazji. No i duża stronniczość pana Jana też jest wadą jego programu, no i to że zaprasza gości którzy są raczej bardzo przychylni jego poglądom, a tych co chca z nim dyskutowac jest mniej i sa rzadziej dopuszczani do głosu no i ta publika on ich bierze z koła różańcowego albo szkoły ojca Rydza, mógłby zapewnic wiekszą róznorodnośś w tej kwestii. A co moherowa mentalność ma wspólnego z Bogiem? Jak dla mnie to on może wierzyć w Allaha, Wisłe Kraków albo bułke z masłem może też w nic nie wierzyć co mnie jego wiara lub nie wiara obchodzi, otóż nic. Mi sie raczej wydaje, że on bardziej wierzy w swoje doktryny i kościół katolicki niż w Boga, ale mniejsza o to, resztą ja u mnie przeciwnika KK punktów swoja "kościółkowatością" nie zdobedzie.bellus pisze:Mógłbyś trochę rozwinąć swoje słowa - co rozumiesz jako "dziwne"?
Czy każdy dziennikarz, który powszechnie mówi, że wierzy w Boga musi być od razu być nazywany kimś o moherowej mentalności?
bellus pisze:"wybitną" pisarką Masłowską
Wynitna to ona faktycznie nie jest ale "Wojne polsko-ruska pod flagą biało-czerwoną" da sie jakos przeczytać.
10 pisze: rzecz jasna - prawą stronę sceny politycznejabsolutnie nie są w jakikolwiek sposób uprzywilejowani
Prawa strona sceny politycznej NIGDY u pana Jana w programie nie wystepowała a więc, że spytam się dosadnie: Co ty bredzisz?