Grupa E Liga Mistrzów 2007/08

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 19 wrz 2007, 16:27

Mentor pisze:Kataloński Fakt (znaczy się Sport) urządza sobie niesamowitą wręcz nagonkę na Rijkaarda.
na onecie też szaleją :P http://sport.onet.pl/74318,1248685,1608 ... omosc.html

A co do meczu to z tej grupy będzie dla mnie bardziej interesujące spotkanie. Rangers- VFB. Wiadomo dlaczego :wink: Szkoda tylko, że VFB przyleciało do Glasgow bez Hitzelspergera, bo on na walecznych Szkotów mógby się bardzo przydać. Za niego zagra ktoś z trójki- Da Silva, Farnerud, Basturk. Niemcy stawiają, że Basturk zaliczy debiut i to od razu w pierwszym składzie. Jest po kontuzji i ma duże szanse na grę. Ale IMHO w wyjściowym składzie wyjdzie Da Silva. Farnerud nic jeszcze szczególnego w VFb nie pokazał za to Brazylijczyk już parę razy był wyróżniającym się zawodnikiem. A jak gra to gra zwykle na stałym dość dobrym poziomie. Poza tym jest tylko jedna niewiadoma, czy zagra Marica czy Cacau. Ja mimo wszystko bym wystawił szybszego Marice. Obrońców Szkockiego zespołu będzie można wziąć na szybkość lub też przedryblować. Niby obaj to umieją, ale jakoś bardziej Rumun mi pasuje do tego przeciwnika. Ale już do Barcy bym wystawił Cacau.

Wróć do „Puchary Europejskie”