Grupa F Liga Mistrzów 2007/08

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 04 paź 2007, 0:46

African pisze:Na Onecie pisało, że został wybrany graczem meczu... Shocked
To że Polacy będą się podniecać występem Kuszczaka jak ten nie straci gola wiedziałem jeszcze przed meczem. Ale że niby angielskie gazety piszą że został graczem meczu (o czym poinformował właśnie onet) to szok. Kuszczak zaliczył średni występ i nic wielkiego nie pokazał bo za wiele okazji nie miał. Już Curci miał dużo więcej pracy i też dobrze zagrał mimo że puścił gola. Zaś gdyby Roma potrafiła zachować zimną krew w sytuacjach podbramkowych to Polak nie miałby nic do powiedzenia. Ale nie ma co narzekać bo większych błędów nie popełniał i sie nie spalił w co nie wątpiłem więc występ można uznać za udany. A na stronie uefy zawodnikiem meczu został Rooney.
African pisze:Miejmy nadzieję, że czym prędzej skuteczność w ofensywie Manchesteru mocno się poprawi, bo dzięki temu atrakcyjność ligi angielskiej się zwiększy.
To w takim razie ja wolę nudną ligę bez skutecznego, dobrze grającego i zdobywającego punkty MU :boruta:
Cris7 pisze:Największy pozytyw, to fakt, że mimo nieciekawego stylu wygrywamy. Zaczyna mi to przypominać Chelsea Wink
Lepiej już wygrywać 1:0 niż przegrywać mecz w którym się dominuje a rywalowi dopisuje szczęście pod obiema bramkami jak choćby w spotkaniu Palermo - Milan 2:1.

Wróć do „Puchary Europejskie”