Pary 1/8 finału Ligi Mistrzów

Betico
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post autor: Betico » 20 sty 2005, 18:33

sirtomaszo pisze:
Axel Hammond pisze:
bagg pisze:
Nie zgadzam się z Tobą. Czy np. Capello jest nieudacznikiem!! Zobacz ile on osiągnął z Milanem, Romą a ile jeszcze osiągnie z Juve to się niedługo przekonamy :twisted: I o ile Figo Beckham Owen są w tej chwili przereklamowani tak Nedved jest jednym z najlepszych pomocników(jeśli nie najlepszym) w Serie A a może i na całym Świecie, Zambrotta hmm zdecydowanie najwszechstronniejszy zawodnik w Serie A potrafi grać na pomocy i obronie po obu stronach boiska. Najlepszy lewy/ prawy obrońca Świata. :D i czy to będzie najnudniejszy dwumecz w historii LM. Zdecydowanie nie Real będzie się chciałe zemścić za 3:1 na Delle Alpi w LM 2002/2003 a Juve potrafi grać bardzo ładną piłke(w wielu spotkaniach Serie A to pokazało) I chociaż na chwilę obecną to Juve jest faworytem to i tak CZAS BOISKO POKAŻE WSZYSTKO
Nedved najlepszym pomocnikiem na świecie? Nie ośmieszaj się. Jest on głównym winowajcą tego, ze Juve nie zdobyło mistrzostwa w 2004 i nie zdobędzie w 2005. Zabrotta jest wszechstronny (tak się mówi), ponieważ nie nadaje się na żadną pozycję, więc gra gdzie popadnie.
To nie wina Nedveda Axelu!!! Właśnie że jest najlepszym pomocnikiem na świecie i te twoje komenatrze nic tego nie zmienią...
@ Axel Hammond - wydaje mi się, że spieranie się z osobniekiem, który pisze "wlaśnie że jest najlepszym pomocnikiem i twoje komenatrze tego nie zmienią" mija się z celem - zaniechaj więc tego, to taka moja mala rada :wink: .

Po drugie, jeśli chodzi o Zambrottę, to mnie też niczym szczegolnym ten zawodnik nie imponuje - duża szybkość, nienajgorszy drybling (ale tylko, jak ma swój dzień) i totalny chaos - to czyni z niego pilkarza zwyklego, Analogiczny przyklad: Phillip Neville, Manchester United. Trener "Czerwonych Diablów" testowal go już na różnych pozycjach (od prawej obrony, po środek pola) i na żadnej mlodszy z braci Neville nie mógl się zadomowić. Moj wniosek nie jest taki, że jest to pilkarz uniwersalny - jest on po prostu za slaby na konkretną pozycję, więc spelnia rolę "zapchajdziury". A że rzadko jest kontuzjwany, spelnia swoją rolę wyśmienicie.

Wróć do „Puchary Europejskie”