Król strzelców Premiership 2007/2008

Awatar użytkownika
African
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: African » 18 paź 2007, 21:09

Tak, Crouch zostanie królem strzelców, chyba jak sobie to namalujesz. Niech on pierw wywalczy sobie stałe miejsce w składzie Liverpoolu i wtedy możesz sobie mówić o tym, że Anglik zostanie królem strzelców ligi angielskiej. Zresztą nawet gdyby grał często w podstawowym składzie, to nie sądzę, aby mu się to udało, bo to nie w jego naturze, aby strzelać ponad 20 bramek na sezon :P
No ale Ty wiesz lepiej i Peter w przyszłym roku o trzyma nagrodę France Football za najlepszego zawodnika grającego w Europie.

Ja szczerze mówiąc na początku sezonu stawiałem na Martinsa. Jednak jakoś w Newcastle częściej zaczyna mecze na ławce rezerwowych niż w podstawowym składzie, co mnie bardzo dziwi. Uważam, że duet napastników Martins - Owen byłby naprawdę ciekawym i bramkostrzelnym duetem na angielskich boiskach. Jednak w obliczu tego, że na Nigeryjczyka rzadko się ostatnimi czasy tam stawia od początku, to uważam, że korona króla strzelców przypadnie komuś z Arsenalu (van Persie, Adebayor). Początek sezonu mają znakomity, oby tylko żadna zadyszka się nie przytrafiła.
No chyba, że napastnicy Tottenhamu się przebudzą :P

Wróć do „Anglia”