Grupa F Liga Mistrzów 2007/08

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 24 paź 2007, 14:25

Widze ze musze "pociągnać" temat choć jak to ostatnio bywa pisac na forum zwyczajnie mi sie nie chce...

Więc wygrana 4:2 :] Mecz w wykonaniu MU dobry, chwilami b. dobry. Ogólnie spotkanie było bardzo dziekawe, masa strzałów i sytuacji bramkowych szczególnie po stronie Manchesteru. Jak by sie skoniczyło 12-5 czy coś koło tego to bym się nie zdziwił :)
Dwie bardzo dobre asysty Giggsa to mnie chyba najbardziej raduje bo z forma u niego ostatnio było fatalnie a wczoraj udowodnił że potafi zagrać centre jak mało kto :wink:
Przed meczem kontuzja Scholesa, Evry pod koniec zszedł VdS a wiec zadna nowość-kontuzje to nie tylko Arsenalu specjalność :P

W drugiej połowie bardzo podobał mi sie gra Andersona, odbierał, podawał ( swiena piłka do Teveza po ktorej był karny) był też strzał w słupek, podsumowujać 4+ :) Ciesze się że nasz brazylijczyk dostaje zadania defensywne to w przyszłosć może mieć ogormne znaczenie, przynajmniej bedzie umiał zrobić wslizg w przeciwienistwie...do np Ronaldinho z którym ciągle jest porównywany :twisted: Oby tak dalej a osiagnie bardzo duzo :]
Roo strzela jak na zawołanie czy to w kadrze czy w klubie wczoraj powinno być ze trzy gole ale już nie wybrzydzam bo były w przeszłosc okresy co się Wazza zacinał a teraz co mecz bramka.

Wiecej mi sie pisać nie chce niech ktoś mnie pochwali że i tak sie wysliłem to może wejde w dyskuje :lol:

Wróć do „Puchary Europejskie”