LM, 22.02.2005, FC Liverpool-Bayer Leverkusen

siona
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: siona » 21 sty 2005, 14:58

Jako ze i ja jestem fanem Liverpoolu to pozwolcie ze sie wypowiem.

Otoz do meczu zostal juz tylko miesiac. Mecz okrzykniety "polskim" meczem (Dudek, Krzynowek ) w LM napewno bedzie spotkaniem emocjonujacym gdyz sa to druzyny mniej wiecej na tym samym poziomie. Niestety na tym samym bo jednak LFC jest duza marka i powinnien byc druzyna zdecydowanie lepsza a tak nie jest :( . Przy tym spotkaniu trzeba zadac sobie pytanie czy B. Leverkusen bedzie taka druzyna jak jesienia kiedy to ogrywala wielki Real ?? Pytanie cieszkie ale napewno odpowiedz znajdziemy jeszcze w lutym. A Liverpool ?? Liverpool jest slaby i to bardzo tacy pilkarze jak Nunez, Hamman, Josemi, Traore, Hyypia i jeszcze paru innych Europy nie podbija jednych czas juz mina a inni to wogole kompletne nie porozumienie. Do tego dochodza transery w styczniowym oknie z wszystkich jak dotad zakupionych pilkarzy bedzie mogl zagrac tylko Carlson ale nie zabradzo w to wierze. Nie zarga Moro i Pelegrino (nowi) Alonso , Cisse (kontuzje) a w tej chwili sa to pilakrze ktorzy mieli by pierwszy sklad bez problemu wiec sytuacja LFC nie jest zbyt ciekawa. Co do obsady bramki to raczej zagra Dudek dla ktorego bedzie to jeden z ostatnich spotkan w barwach The Reds w europejskich pucharach.

Pomimo tego ze jestem fanem Czerwonych to twierdze ze szanse sa wyrownae, a z awasnu bedzie sie Cieszyl Krzynowek i jego koledzy z Leverkusen.

pozdrowka

Wróć do „Puchary Europejskie”