Filozofia włoskiej piłki

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 20 lis 2007, 16:37

fieldy pisze:[jak ktoś ma torrenta, to będe wdzieczny
http://www.mininova.org/tor/687794 :]
a pamietasz rewanz?
Pamiętam :] ale to tym bardziej wychodzi na moje, bo jedyne co chcę powiedzieć, to że nie należy oceniać na podstawie pojedynczych, skrajnie defensywnych lub skrajnie ofensywnych meczy :P
Marta M. pisze:Zreszta Ciebie, sadzac po podpisie, tez trudno posadzac o obiektywizm, ale mniejsza o to Wink
No niby tak ale ja nie oceniam filozofii gry poszczególnych lig, jeśli ich nie oglądam lub oglądam bardzo mało. Nawet w zaciszu domowym :P Załóżmy, że napisałbym: Liga hiszpańska, to czary mary i nic więcej, angielska to łokcie i kasa Romka, Włochy to catenaccio, a Bundesliga to nie liga. Bardzo ogólnikowe, stereotypowe i krzywdzące podejście, nie sądzisz?? Dlatego my- fani calcio (i nie tylko) tak, a nie inaczej reagujemy, gdy ktoś próbuje wciskać nam kit (bo trzeba to otwarcie przyznać), na temat naszej religii :glass:

Oczywiście masz prawo wyrazić swoje subiektywne zdanie ale od tego jest forum, by dyskutować, komentować opinie innych i zgadzać się z nimi lub nie zgadzać. Wiec reakcja łańcuchowa nie powinna Cię dziwić ;) pozdrawiam

dzieki za linka ;) // fieldy

Wróć do „Włochy”