Filozofia włoskiej piłki

Awatar użytkownika
'Del Piero'
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: 'Del Piero' » 20 lis 2007, 20:16

Danielinho90 pisze:Moim zdaniem wszystko wyolbrzymiasz.Po prostu jestes fanem Juve
Ty również wszystko wyolbrzymiasz, bo jesteś fanem Premiership (nie mylić z "ligą angielską", bo z anglia ma to coraz mniej wspólnego).

Danielinho90 pisze:A w lidze wloskiej ciekawe mecze zdarzaja sie glownie na szczycie.natomiast w lidze angielskiej spotkanie np. takiego M'borough z NUFC dostarcza nieporownywalnie wiecej emocji niz mecz takiego Cagliari z Empoli.
Widze że nie ogladasz ligi włoskiej, wiec po co w ogóle wypowiadasz sie na ten temat?

Danielinho90 pisze:PS.Ktos moze powiedziec ze wybralem slabe druzyny z Ligi Włoskiej ale taka jest prawda ze nawet druzynowo Liga Włoska jest slaba.Same jakies Catanie,Empoli czy Regginy.
Oho, oho... napinki ciąg dalszy. I ten niepodważalny argument "jakieś Catanie, Empoli czy Regginy", opanowałeś do perfekcji sztukę konwersacji. Ale pobawmy się, teraz ja jestem w piaskownicy i zaskoczę Cię moim powalającym argumentem - taka jest prawda ze nawet drużynowo [?] Premiership jest slaba. Same jakies M`borough, Wigan czy Derby.

Danielinho90 pisze:
10 pisze:Ależ spotkania włoskich drużyn są widowiskowe! Ja sie przynajmniej nigdy nie nudzę

Owszem.Dla Ciebie na pewno sa i dla kazdego zafascynowanego Serie A.Ale jesli ktos nie interesuje sie wloska pilka i nagle zobaczy jakis meczyk na pewno sie zanudzi i wroci do swojej ligi.
Najlepiej by było gdyby każdy mówił za siebie.

Wróć do „Włochy”