Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post autor: kama_reda » 22 sty 2005, 23:39

no to jeżeli mówimy o piłarzach to ja z checią widziałbym w Bayernie:

:arrow: Rafael van der Vaart, Bayern interesuje sie juz nim od dłuższego czasu, i sam zawodnik mówił ze z checią przeszedłby do Bayernu więc nie widze żadnych przeciwskazań, no chyba że Ajax zarząda zbyt dużo.
:arrow: Peer Mertesacker, jest to świetny młody obrońca w parze z Lucio to chyba byłaby najlepsza obrona Bundesligi
Bayern też interesował sie graczem Chelsea Roberto Huthem, także z checią widziałbym go w Bayernie, ale wiadomo że jeżeli przyjdzie Mertesacker to juz nie przyjdzie Huth i na odwrót, bo jeden z tych graczy musiałby siedziec na ławce, wiec jezeli ja musiałbym wybierać to wolałbym Mertesackera
:arrow: Lukas Podolski, no tego zawodnika to chyba nie trzeba przedstawiać, problemem moze być jednak suma odstępnego za tego gracza, ale Bayern ma ochote na niego

No i to by bylo na tyle, w sumie to nie sądze, aby Bayern potrzebował jakiś wzmocnień ( no moze w obronie ) bo i tak maja bardzo szeroką kadre którą trzeba niewątpliwie uszczuplić.

Co do zawodników, którzy mieliby odejść to ja osobiście podziękowałbym takim zawodnikom jak:
Santa Cruz, Jeremies, Demichelis, Linke, Rau
Zostawiłbym natomiast Kovaca oraz Kuffoura, to są naprawde solidni gracze którzy moga z powodzeniem wypełnić luke w składzie w razie jakiejś kontuzji ( myśle juz tutaj o nastepnym sezonie, kiedy Bayern z pewnością zasili któryś z pary Huth-Mertesacker )

FC Bayern forever number one

Wróć do „Niemcy”