Król strzelców Premiership 2007/2008

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Moofasa » 02 lut 2008, 21:38

No z obecnej ankiety imo w grze zostają tylko C.Ronaldo, Adebayor i ewentualnie Anelka.

C. Ronaldo mimo że pomocnik to strzela tych bramek od groma. Wydaje mi się że w całym sezonie z 40 stuknie :wink: Ma szanse na końcowy sukces bo wszystkie karne sa jego, wolne ostatnio też mu wchodzą a do tego SAF tak fajnie go ustawia że Cris zawsze ma czas na zchodzenie do środka :]

Mi sie podoba to co Wegner zrobił z Adebayorem :P Zawodnik dla mnie wcześniej był anonimowy, znaczy co nieco słyszałem ale nie znałem go z takiej dobrej strony :P Ade pokazuje że można przyjść do światowego klubu dobrze się wkomponować a potem to już tylko strzelać bramki :) Francuz potrafi szlifować perełki i o tym nie trzeba mówić i Ade jest jedną z nich.

Co do Anelki to strzelał bramki w przeciętnym Boltonie (teraz za niego będzie robił to Grześ :lol: ) więc w Chelsea też powinien co najmniej podwoić swój dorobek. W duecie z Drogbą mogą okazać się jedną z najsilniejszych par atakujących w EPL. Co prawda ma silniejszych i bardziej renomowanych konkurentów co do gry w ataku ale to chyba jest plus, bo to oznacza że trzeba bardziej się wysilać na treningach a to z kolei może zaowocować porządną grą a to z kolei bramkami :lol:

Berbatov może pod wodzą Ramosa się przebudzi, ale już za późno na walkę o miano najlepszego strzelca ligi.

Wróć do „Anglia”