1/8 finału LM: Roma - Real

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 18 lut 2008, 22:16

Zagladam tu caly dzien, pisac mi sie nie chce i tylko czekam az w koncu ktos zalozy ten temat. Dlugo to trwalo, ale w koncu znalazl sie wybawca i cos skrobnal. Jak by nie skrobnal to pewnie bym siewkoncu wysilil, lecz dzieki Remik. Ja ostatnio prawie tylko czytam forum. Przezywam straszny kryzystworczy i brak mi chcicy do pisania. Troche to boli, bo musze szukac zajec zastepczych, ale coz nic nie poradze. Ferie tak dzialaja, ze sie nic nie chce :P

Co do samego meczu to podchodze do niego z umiarkowanym optymizmem. Rome stac na wiele, ale powrot Heinze powoduje, że nasza obrona bedzie wygladac niezle i bedzie tylko jeden nie do konca pewny punkt - prawdopodobnie Torres. Na szczescie to po lewym skrzydle smiga Mancini, a tam bedzie w koncu Ramos, a nie patalach "czasem zagram niezle, ale nie licz na wiele" Salgado. Martwia oslabienia w drugiej linii. Mimo wszystko obecnosc naszego najlepszego duetu napastnikow powinna sprawic, iz z przodu cos wpadnie, a jak to sie uda to nawet porazka jedna bramka nie bylaby najgorszym wynikiem. Mimo wszystko stawiam na remis. Bramkowy, bo Roma tez nawet przy niezlych zasiekach potrafi pokazac pazur w ataku.

Wróć do „Puchary Europejskie”