1/8 finału LM: Arsenal - Milan (15.02.2012 i 06.03.2012)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: RóżA » 19 lut 2008, 1:38

Kurde, akurat w momencie kiedy dałem początek dobrej napince musiałem gdzieś wyjść :lol: .

Cofnijmy się trochę w czasie...
Wilmore pisze:Milanem, stawką, że trzeba zagrać na 110% - nie ukrywajmy, poziom i stawka meczu jest "trochę" wyższa niż kolejna konfrontacja z Derby czy innym Wigan.
Skoro nie przerażają się Manchesterem czy Chelsea, nie przeraził ich Real, Juventus czy nawet Sevilla, to niby dlaczego miałby ich paraliżować Milan? To jest profesjonalna piłka, gra o najwyższą stawkę, a gracze pokroju Fabregasa są do tego doskonale przyzwyczajeni.
Wilmore pisze:I tu jest kłopot, bo w ligach faktycznie Arsenal ma lepszą obronę, niż w LM, ale z drugiej strony nigdy obrona Arsenalu nie zagrała (i pewnie nigdy nie zagra) tak, jak obrona Milanu grała nieraz w LM.
Obronie Arsenalu nie mam nic do zarzucenia jeżeli tylko grają optymalnym zestawieniem. Choć nawet z Hoyte'm na boku wierzę, że może być dobrze. Chyba wszyscy pamiętają jak wyglądała nasza obrona 2 lata temu, a jak sobie mimo wszystko radzili...

Poza tym, nie do końca rozumiem dlaczego poddajesz ocenie grę Arsenalu skoro nie oglądasz spotkań z ich udziałem. Trochę dziwne, ale każdy ma jakieś zboczenie.

Wróć do „Puchary Europejskie”