II LIGA

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 06 kwie 2008, 17:05

Seba jak tam kupon? :smile2:

Widać nawet w Gdyni są zauroczeni dopingiem PAO - 'Arkowcy Arkowcy ble ble ble' :lol: Wcześniej bodajże w Kielcach śpiewali coś na nutę słynnej Gate 13 a pewnie znalazłoby się jeszcze kilka miast :P Po tej piosence można było usłyszeć śmieszne wypowiedzi tego jakiegoś bramkarza co robił za eksperta - 'w piłce nie ma meczów za 6 pkt!' (a przecież wiadomo o co chodzi określając takim mianem niektóre mecze) albo jego komentarz do pierwszej bramki Arki jakoby nie było tam błędu bramkarza co widziałem ja, redaktor i komentatorzy :roll: Bramkarz Znicza chciał złapać piłkę i wespół z obroną może sobie pogratulować utraty gola, zresztą w innych interwencjach też zbytnio się nie popisywał. Drugi gol dla Arki to też błąd obrońcy Znicza któremu nie udało się daleko wybić piłkę a ładnym i silnym strzałem ponownie popisał sie Wachowicz. Za to bramkarz gości zamiast się rzucić chyba chciał dobiec do lewego słupka i złapać piłkę :roll: Ale jednak ostatnie słowo należało do Znicza i w tych obszernych fragmentach w których widziałem mecz Znicz na pewno nie zasługiwał na porażkę. Doliczony czas gry, być może spalony ale kto to wie bo nie należy wymagać za wiele od ustawienia kamer na boiskach II ligi aby rozwiać ewentualne kontrowersje i gol wyrównujący :jupi:

A Arka takie nazwiska połączone z kasą Krauzego i na boisku duża kupa :o :rotfl: Oby tylko w Zniczu po sezonie nie powstało coś na miarę bazaru i utrzymać najlepszych co jednak łatwe nie będzie a pozwoliłoby kiedyś awansować do OE :o

Wróć do „Polska”