1/4 finału LM - AS Roma vs Manchester United

Awatar użytkownika
boskigonzo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: boskigonzo » 09 kwie 2008, 23:16

Przed meczem mialem jakies zle przeczucie , no ale nawet najlepszym zdarza sie czasem pomylic :P

Mecz mogl roztrzygnac sie w 1 polowie . Jeszcze raz podkresle - naprawde kapilnie w bramce Doni. Jesli tak spisuje sie w ligowych meczach to naprawde musicie miec z niego pocieche

Druga polowa calkiem calkiem. VDS - jakos nie czuje sie najlepiej kiedy widze go w bramce . Dobre interwencje przeplata czasem z klopsami vide sytuacja gdzie po strzale zamiast zlapac pilke patrzyl sie na nia jak w swietego graala :| Srodek calkiem w porzadku . 10 razy bardziej wole Pique na srodku niz Oszeja tudziez Browna. Ciesze sie tez ze powrocil Sylwek. Niestety gra Browna nadal mi sie nie podoba i wcale nie bede za nim płakac jak odejdzie

Druga linia calkiem mocna. Widoczny Hargo , jak zwykle spokojny i dobrze rozgrywajacy Carrick . Troszke w cieniu Anderson ale swoje chlopak robil . Skrzydla - slabo . Gdyby nie wymiennosc pozycji i Hargo lub Tevez przy boku to byloby zle. Park - jakos nie widze go jako zastepce Giggsa. Szarpał , probowal , ale wiecej bylo z tego zamieszania niz jakis korzysci. Giggs - norma , 1 ładny rajdzik , kilka dobrych podan , reszta straty straty straty , no i dosc stateczna gra. Tevez :-O jego bramka :-O
:brawo: :brawo: Dobra zmiana Roo , jak go widze na boisku to jakos bezpieczniej sie czuje :P

Ogolnie o zmianach mowiac troszke dziwne . Oszej :shock: typowy DM :lol: . Roo to juz wogole nie wiem gdzie gral ni to przy linii , ni to w srodku . Neville - gratulacje powrotu, oby juz na stale . Dziwi mnie jeszcze ze nie bylo zmiany za Ferdka . Myslalem ze to jego zmieni GN a na srodek zejdzie Wesley. Nie dziwi mnie natomiast brak CR7 , no i szczerze mowiac po cichu liczylem na wystep Welbecka

Teraz czekamy na Barce. Ostatni raz gralismy z nimi w sezonie 98/99 czyli wtedy kiedy swietowalismy potrojna korone. Nie pamietam juz dokladnych wynikow i nie chce mi sie ich szukac w necie( cos mi sie kojarzy 2:2 lub 3:3 ...) , ale niezle wtedy orali obrone katalonska Cole z Yorkiem . Teraz licze ze bedzie podobnie tyle ze z Roo i Tevezem :)

Glory Glory Man United :!: :twisted:

Wróć do „Puchary Europejskie”