Skład Reprezentacji

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 01 lut 2005, 14:32

lukas70 pisze:Reprezentacja ostatnio jest w porzadku oczywiscie z wyjatkiem GRZESIA RASIALDO . On jest fatalny . Zupelnie nie wiem dlaczego Janas mu tak ufa . Przeciez on jest tak slaby ( mecz z Danią w szczegolnosci to pokazuje ) . A te kilka bramek w Derby go nie usprawiedliwia .
Kilka bramek? 12 goli na 15 meczy to jest mało? Ja Ci współczuję serdecznie takiej wiedzy piłkarskiej.

Moim zdaniem szanse powinien otrzymać Wojciech Kowalewski, broniący barw Spartaku Moskwa. Dudek nie powinien zagrać meczy towarzyskich, a to z tego względu, że Benitez posadzi go na ławce.
Dlaczego nie dostrzega się Pawła Abbota, o ktorym głośno ostatnimi czasy? Andrzej Niedzielan i Frankowski Tomasz to już chyba rutyna. Za nimi Żurawski. Skład ogółem nie jest zły. Szkoda tylko, że szansy nie dostawał wcześniej Dariusz Żuraw. Piłkarz otrzymywał dobre noty od trenera a i postawą na boisku wcale nie ustępował starym wyjadaczom kadrowym.
Z młodych, powinno dać się szansę ograć braciom Brożkom. Chlopaki z talentem winni pracować na zaufanie trenera.
Czasem trener musi dać kredyt zaufania jakiemuś zawodnikowi. Kadrę trzeba odświeżać, bo średnia wieku nie jest zbyt interesująca.

Wróć do „Polska”