Kilka bramek? 12 goli na 15 meczy to jest mało? Ja Ci współczuję serdecznie takiej wiedzy piłkarskiej.lukas70 pisze:Reprezentacja ostatnio jest w porzadku oczywiscie z wyjatkiem GRZESIA RASIALDO . On jest fatalny . Zupelnie nie wiem dlaczego Janas mu tak ufa . Przeciez on jest tak slaby ( mecz z Danią w szczegolnosci to pokazuje ) . A te kilka bramek w Derby go nie usprawiedliwia .
Moim zdaniem szanse powinien otrzymać Wojciech Kowalewski, broniący barw Spartaku Moskwa. Dudek nie powinien zagrać meczy towarzyskich, a to z tego względu, że Benitez posadzi go na ławce.
Dlaczego nie dostrzega się Pawła Abbota, o ktorym głośno ostatnimi czasy? Andrzej Niedzielan i Frankowski Tomasz to już chyba rutyna. Za nimi Żurawski. Skład ogółem nie jest zły. Szkoda tylko, że szansy nie dostawał wcześniej Dariusz Żuraw. Piłkarz otrzymywał dobre noty od trenera a i postawą na boisku wcale nie ustępował starym wyjadaczom kadrowym.
Z młodych, powinno dać się szansę ograć braciom Brożkom. Chlopaki z talentem winni pracować na zaufanie trenera.
Czasem trener musi dać kredyt zaufania jakiemuś zawodnikowi. Kadrę trzeba odświeżać, bo średnia wieku nie jest zbyt interesująca.