Betico pisze:Jeszcze przed tym postem, mialem o Tobie wyższe mniemanie, jednak teraz sytuacja odwrocila sie o 180 stopni. I to nie z powodu, ze nie ubisz dnb, tylko że piszesz post typu "jak można coś takiego lubić". to teraz ja się spytam: "jak można pisać takie idiotzmy, bo szczerze tego nie rozumiem?"smitu pisze:zawdi pisze:
tym razem nie polemika. zgadzam sie calkowicie, z tego rodzaju muzy to tylko drumy
tiaaaaaaaa a powiedzcie mi co jest takiego dobrego w tej muzyce, szczerze nie rozumiem jak mozna to lubic, lubie muzyka elektr ale nie drumy, co jest w tym takiego ze ludzie to lubia ??
Pomyśl dwa razy, zanim coś napiszesz. Tym bardziej, że sam napisales, że lubisz elektonike, wiec powinieneś być bardziej tolerancyjnym. No, ale co czlowiek , to opnia...tylko czasem niepotrzebna.
czy nie potrzebna, nie uwazam, lubie elektronike ale nie taka ktora wywoluje u mnie oczoplas polaczony z bolem glowy dudnieniem wnetrznosci ciala i wymiotami ... tolerancyjny ogolnie jest ale tylko do czegos co rozumiem a sluchania i podniecania sie taka muzyka nie rozumiem sorry