Techno, House,Dance ...

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 04 lut 2005, 12:47

Betico pisze:
smitu pisze:
zawdi pisze:
tym razem nie polemika. zgadzam sie calkowicie, z tego rodzaju muzy to tylko drumy

tiaaaaaaaa a powiedzcie mi co jest takiego dobrego w tej muzyce, szczerze nie rozumiem jak mozna to lubic, lubie muzyka elektr ale nie drumy, co jest w tym takiego ze ludzie to lubia ??
Jeszcze przed tym postem, mialem o Tobie wyższe mniemanie, jednak teraz sytuacja odwrocila sie o 180 stopni. I to nie z powodu, ze nie ubisz dnb, tylko że piszesz post typu "jak można coś takiego lubić". to teraz ja się spytam: "jak można pisać takie idiotzmy, bo szczerze tego nie rozumiem?"
Pomyśl dwa razy, zanim coś napiszesz. Tym bardziej, że sam napisales, że lubisz elektonike, wiec powinieneś być bardziej tolerancyjnym. No, ale co czlowiek , to opnia...tylko czasem niepotrzebna.

czy nie potrzebna, nie uwazam, lubie elektronike ale nie taka ktora wywoluje u mnie oczoplas polaczony z bolem glowy dudnieniem wnetrznosci ciala i wymiotami ... tolerancyjny ogolnie jest ale tylko do czegos co rozumiem a sluchania i podniecania sie taka muzyka nie rozumiem sorry :? napisalem jak mozna czegos takiego nie lubic bo jest to dla mnie paranolmalne wrec, z reszta jak napisales co czlowiek to opinia :? :twisted: :twisted:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”