EURO 2008 - GRUPA A : Szwajcaria, Czechy, Portugalia, Turcja

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 16 cze 2008, 0:29

Przez cały mecz czekałem na błąd Cecha i się nie zawiodłem :smile2: Myślałem sobie że skoro cały sezon był tak udany to czemu dziś do tego nie nawiazać i Cech mnie nie zawiódł :P Trochę dziwne że Turcy biorą się za grę dopiero gdy przegrywają i jak w meczu ze Szwajcarami w samej końcówce zapewnili sobie zwycięstwo. Dziwnie też się patrzy na Czechów którzy jeszcze kilka lat temu realnie mogli myśleć o medalu ME a dziś grają wielkie nic i ich notowania lecą w dół. No ale jako że byłem za Turkami żal mi ich być nie może :P Gdyby jeszcze Turscy mieli jakiegoś Sukura który by zamykał akcje to wcześniej by odrobili straty.

W sumie poziom zespołów grupy A trochę mnie rozczarował (poza Portugalią i Szwajcarią która dla mnie zasługiwała na awans). A tak wychodzi na to że przy niezłych drugich połowach i niemałym szczęściu (dziś katastrofalny błąd Cecha i przedwczesne uwierzenie Czechów że jest po meczu a w meczu ze Szwajcarami odkrycie się gospodarzy i walka do końca o zwycięstwo zemściła się w postaci skutecznej kontry Turków) i już można z niej awansować :roll: A najbardziej żal gospodarzy którzy zostawili wiele serca na boisku i nie zasługiwali na porażkę z grającymi wielkie nic Czechami no i z Turkami trochę pechowo ale ci w II połowie prezentowali się o niebo lepiej niż w I jednak remis byłby imo sprawiedliwszy. No ale to nie sala rozpraw więc Portugalia i Turcja grają dalej 8) Teraz najważniejsze aby ci pierwsi wywalili z Euro Niemców a ci drudzy pewnie polegną z Chorwatami :?
No dokładnie, wszystko poszło po jego myśli. Strach myśleć co by było jakby Turcy odpadli. Na pewno wesoło by nie było dla niego.
Przerobili by go na kebab :P U nas też Leo miał swoje zdanie przy powołaniach, naród jest rozczarowany więc z Leo zrobi się schabowego i bigos :P Smacznego :witam:
A w wywiadach Termi z wyglądu i ubioru przypomina mi biznesmena co kasy ma jak piasku na plaży i śpi na ropie :P

Wróć do „Piłka nożna na świecie”