Najlepsza '11' EURO 2008

Awatar użytkownika
Ludi
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Reputacja: 0

Post autor: Ludi » 22 cze 2008, 7:33

B:Buffon-dzięki niemu mistrzowie świata zachowali szanse na sukces.
O: Panucci-nie znalazł uznania w oczach Lippiego,teraz jest filarem kadry.
O: Mathijsen-zapewne najlepszy środkowy obrońca turnieju,nawet w spotkaniu z Rosją pokazał się z dobrej strony.
O: Pepe-pewny w obronie,świetny w ofensywie,wyróżnienie głównie za fazę grupową.
O: Zhirkov-doświadczony Rosjanin udowodnił,że umie wspaniale grać w piłkę.
P:Schweinsteiger-w spotkaniu z Chorwatami grał piach,ale widać było,że Basti szukał gry.Przeciwko Portugalii dał znak,że Niemcy powalczą o tytuł.
P:Snejder-pomocnik Realu dawał z siebie wszystko,nawet w ostatnim meczu i bez względu na wynik konfrontacji zasłużył na miejsce w pierwszej jedenastce.
P:Arda-joker w talii Fatiha,piłkarz błyskotliwy,dynamiczny,nieobliczalny,bodaj największe odkrycie Euro.
P:Podolski-nie jestem wprawdzie sympatykiem jego talentu,ale trzeba przyznać,że odgrywa jedną z głównych ról w układance Loewa i jak dotąd nie zawodzi.
N:Arszawin-o napastnika Sbornej walczą już najlepsze europejskie kluby,wiedziałem,że ten zawodnik dobrze gra w piłkę,ale nie przypuszczałem,że aż tak dobrze.
N: Nihat-strzelił tylko dwa gole,ale zaimponował mi swoją grą w meczu z Chorwacją,udowodnił na Euro,że jest jednym z najlepszych ofensorów na naszym kontynencie.

Rezerwowi:
1. Senna-najlepszy defensywny pomocnik turnieju,ale wybrałem bardziej ofensywny wariant gry.
2. Villa-po raz kolejny pokazuje,że można go zaliczać do elitarnego grona napastników kompletnych.
3. Semak-iście imponujący powrót do kadry,nie odcina jeszcze kuponów od kariery.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”