Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post autor: Hanni » 24 cze 2008, 15:05

Daaaamian pisze:Chyba sobie żartujesz.
Nie żartuję, tylko się grzecznie pytam.

Daaaamian pisze:Klub zaczął prace nad stadionem, budżet na transfery może zostać podwojony
Jak narazie Rafa nie dostał żadnych pieniędzy na transfery, a budowa stadionu jest wstrzymana gdyż Wasi Amerykańscy właściciele nie dostali pożyczki, a sami nie są w stanie wyłożyć 1/3 kwoty potrzebnej do rozpoczęcia budowy. Stąd właśnie moje pytanie, bo budowa stadionu jeszcze nie wystartowała i stoi pod olbrzymim znakiem zapytania.
Daaaamian pisze:Czy Arsenalowi grozi bankructwo? Z klubu odszedł już Flamini, bliski odejścia jest również Hleb, a ostatnio pojawia się coraz więcej informacji o możliwym odejściu Adebayora.
Proszę sobie sprawdzić ranking klubów pod względem przychodów :)

1. Manchester United
2. Real Madrid
3. Arsenal London :)

Od nas odchodzą zawodnicy, ale na ich miejsce przychodzą nowi. Arsenal ma bardzo dobrą sytuację finansową, co zostało podkreślone zarówno na półmetku ligi, jak i na jej zakończeniu, co mnie niezmiernie cieszy.

A Wasi właściciele są w tej chwili niewypłacalni i o ile się nie mylę ciężko im będzie dostać kolejny kredyt. Dlatego się zapytałem. A nie wiem skąd Twoje pytanie dotyczące bankructwa Arsenalu :?:

Wróć do „Anglia”