Nie żartuję, tylko się grzecznie pytam.Daaaamian pisze:Chyba sobie żartujesz.
Jak narazie Rafa nie dostał żadnych pieniędzy na transfery, a budowa stadionu jest wstrzymana gdyż Wasi Amerykańscy właściciele nie dostali pożyczki, a sami nie są w stanie wyłożyć 1/3 kwoty potrzebnej do rozpoczęcia budowy. Stąd właśnie moje pytanie, bo budowa stadionu jeszcze nie wystartowała i stoi pod olbrzymim znakiem zapytania.Daaaamian pisze:Klub zaczął prace nad stadionem, budżet na transfery może zostać podwojony
Proszę sobie sprawdzić ranking klubów pod względem przychodówDaaaamian pisze:Czy Arsenalowi grozi bankructwo? Z klubu odszedł już Flamini, bliski odejścia jest również Hleb, a ostatnio pojawia się coraz więcej informacji o możliwym odejściu Adebayora.
1. Manchester United
2. Real Madrid
3. Arsenal London
Od nas odchodzą zawodnicy, ale na ich miejsce przychodzą nowi. Arsenal ma bardzo dobrą sytuację finansową, co zostało podkreślone zarówno na półmetku ligi, jak i na jej zakończeniu, co mnie niezmiernie cieszy.
A Wasi właściciele są w tej chwili niewypłacalni i o ile się nie mylę ciężko im będzie dostać kolejny kredyt. Dlatego się zapytałem. A nie wiem skąd Twoje pytanie dotyczące bankructwa Arsenalu