Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 01 lip 2008, 23:54

czeher pisze:Yukasz a co ma mowic, taka sytuacja byla do przewidzenia
Może nic jak mówi to co mówi :roll: Mamy degradacje (wg mnie słuszne i byłem za tym aby karać wszystkich) więc nikogo nie powinno dziwić że mamy trochę niewiadomych. Znaczy nie chodzi mi o cyrk z Groclinem, Polonią Bytom (jak spełniają wymogi to grają, jak nie to nie a nie że teraz czytam że to jakiś Widzewiak pociąga za sznurki choć sam nie wiem ile w tym prawdy i gdyby nie on to Polonia byłaby w OE), Korona (niby na co czekano że dopiero dziś zapadła decyzja?) i takie tam. Może jedynie uzasadnione odroczenie wyroku w przypadku Jagi. Ale żeby gadać że to przez dziennikarzy (nawet w żartach) to coś jest nie tak. To co wszystko powinno zostać po staremu? Tylko dziennikarze chcieli degradacji? Dalej mamy się w szambie kąpać? A te degradacje mają jakieś skutki i jeszcze ten lub następny sezon musimy to przecierpieć aby później było czysto i ten kto miał spaść spadł a reszta grała tam gdzie ich miejsce.
czeher pisze:Juz nie rpzesadzaj dzisiaj dopiero, co ruszylo okienko transferowe
Jak dziś ciebie czytam to mam wrażenie że albo Zaza wracając z Kolumbii do ciebie wpadł i coś przyjarałeś albo ktoś inny pisze z twojego konta. Może ten czeter który dziś ma urodziny :think: :P Bo przypomnę ci że niedawno pisałeś że Znicz nie będzie nawet w gronie potencjalnych faworytów I ligi :glass:
Znicz w poprzednich sparingach głównie sprawdzał i nadal sprawdza piłkarzy którzy są kandydatami do gry w przyszłym sezonie a za kilka dni może się okazać że nie tędy droga i o 180st trzeba zmieniać plany i wizję drużyny a dotychczasowy okres poniekąd jest zmarnowany. No ale zobaczymy bo nie takie cuda się działy więc może się uda o ile dostaną licencję a liga się nie zmniejszy.
czeher pisze:To neich juz bedzie mniej kolejjek 26 - odpocznia sobie
A później będziemy wieszali Leo bo się zbłaźnimy na wielkiej imprezie (jeszcze wielu węszy niespodziankę w przypadku Wisły i jej gry w LM w II rundzie z jakimiś lolkami a wcześniej chciano Brożków i innych na Euro zabrać :roll: ). I tak u nas mało się gra. Ja mam nadzieję że wraz z tymi podgrzewanymi murawami przerwa zimowa będzie bardzo krótka tym bardziej że ostatnie zimy to praktycznie jesień.

Wróć do „Wracając Do Meritum”