EnJoy's pisze:Łukasz sam sobie zaprzeczasz.
Obiektywnie mówiąc to nie dostarczyliście wszystkich dokumentów na czas i to jest fakt, niezależnie co jest tego przyczyną. Inni mogli wy nie.EnJoy's pisze:Za wszelką cenę chcę, żeby było uczciwie,merytorycznie i obiektywnie
No właśnie nie dałeś. Nie wiem w jakich szkołach dostaje się piątkę za odpowiedź 'dawno temu' na pytanie 'kiedy byłą bitwa pod Grunwaldem?' bo ty mi takiej właśnie udzieliłeś - zero konkretów tylko znowu jak wcześniej domysły. Więc pała się należy i odpowiedź niezaliczona bo ja chciałem usłyszeć datę czyli konkret a to dlatego że wiesz że nie podołają zadaniu bo nie mają pieniędzy i dlatego nie zasługują na grę w OE.EnJoy's pisze:No widzisz jakoś sobie dałem radę.
No widzisz że kompletnie nie znasz sprawy. Ze stadionem jedynym problemem jest czas a w zasadzie jego brak. Brak czasu głównie na wybudowanie drugiej trybuny bo zakładam że prace związane z murawą i oświetleniem uda się ukończyć kiedy klub sobie zakłada czyli bodajże na 4 kolejkę u siebie.EnJoy's pisze:My w pierwszym sezonie mieliśmy ogromne problemy z pieniędzmi, stadionem.
Nie od dziś wiadomo że kibicem nie jestem dlatego dla mnie także ważne są także licencje (już nie wnikam czy was chce umoczyć Widzewiak ale piszę ogólnie). A to dlatego że chcę aby nasza liga była na jak najwyższym poziomie, by żaden Polak nie wstydził się za stadiony a gdy na nich się znajdzie w godnych warunkach oglądał mecz. By zadłużone kluby nie grały w OE tylko leciały w dół skoro nie potrafią podołać finansowo. I bynajmniej OE nie jest odkryciem bo także chcąc grać w LM musisz spełniać odpowiednie wymogi. Gdyby ich nie było to Polonia Bytom w LM mogła by grać na swoim stadionie a najbliższe lotnisko mogło by być w Czechach.cloner pisze:Bo dla kibiców (obojetnie jakiego klubu) najwazniejsza jest gra fair w piłkę nożna, a nie jakieś licencje i ustawianie ligi przy zielonym stoliku.
O czym ty w ogóle piszesz?Wilmore pisze:Jeśli tak to ma wyglądać, to żal serce ściska - rok sobie pograją w lidze, to na rok przygotują trybuny? Fajnie by było, gdyby wokół stadionu powstało coś konkretnego, bo kilkakrotnie przejeżdżałem obok niego w tym roku i nie widziałem nic ciekawego w porównaniu do ekstraklasy, a przyglądałem się uważnie. Wink Fajnie by było, gdyby w Pruszkowie powstał konkretny stadion, przecież w mieście nie brak osób z pieniędzmi. Laughing
Ciekaw jestem, co tam zrobią przez rok, jeśli - na to mam nadzieję - będą grać w ekstraklasie.
I co wg ciebie powinno powstać wokół stadionu - to 'coś konkretnego'
Chyba nie chcesz mi powiedzieć że Korona zamierza się odwoływać?Jaro1910 pisze:Co do Znicza, to ten ma teraz czas na przygotowywanie się, bo chyba do 16 lipca ma być wyjaśniona sprawa z Koroną i jeśli ją zdegradują, to Znicz chodzi na ich miejsce.
Na dopełnienie wszystkich wymagań mamy czas do 15 lipca.