Re: Manchester City ( zbiorczy )

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Manchester City ( zbiorczy )

Post autor: Yukasz » 03 wrz 2008, 11:31

Macie rację, pojawienie się kibiców City od zarania dziejów to kwestia czasu :rotfl: :roll: Mimo że do Chelsea wiele zastrzeżeń nie mam a City zawsze w jakimś stopniu darzyłem sympatią i życzyłem im dobrze to jednak mocno wkurza mnie to co się teraz z nimi i innymi klubami dzieje. Klub się sprzedaje jak nie powiem kto, przychodzi jakiś Arabus i przerzuca rynek transferowy do góry nogami :roll: Szczęście że nie kupili drużyny grającej w LM i o kolejne wielkie nazwiska będzie im dużo trudniej. I pewnie jak wy, tak samo i ja jestem przekonany że Kaka czy Ronaldo jeszcze dłuuugo koszulki City nie założą :P Choć bardzo w to nie wierzę to mam nadzieję że Arabom znudzi się taka zabawa i jak najszybciej pójdą się kochać :evil: A klub? Pewnie zbankrutuje jak teraz będą szastać kasą na prawo i lewo albo przyjdzie kolejny dorosły dzieciak i City jako zabawka zmieni po prostu właściciela :roll: Dla mnie to jest chore i uważam że UEFA powinna wprowadzić jakieś ograniczenia. Przecież Platini jest dobry w wymyślaniu jakichś dziwacznych przepisów to i tu powinien zadziałać :evil: Wielki Michelu przybywaj! :lol:
Teraz coraz bardziej się cieszę że Roma pozostała w rękach Sensich i się nie sprzedała. Mimo że klub najbogatszy nie jest, pieniądze w jakiś dziwny sposób wyparowują z klubowego skarbca, to jednak daje jakoś radę i jak zdobywamy jakieś trofeum albo w pojedynczych meczach pokazujemy potentatowi gdzie jego miejsce, jestem dumny z Romy :] Klub pokazuje że piniendze to nie fszysko i bez ogromnych sum też można mieć drużynę się liczącą. Przyznam się że chciałem zmiany właściciela w Rzymie bo chciałem aby pod względem finansów było ciut lepiej, ciut a nie żebyśmy stali się drugą Chelsea, Realem czy teraz City które bez zastanowienia potrafią wydać dziesiątki mln :heft: No ale jak pisałem wyżej coraz bardziej się cieszę że klub od wieków jest w rękach rodziny dla której Roma i piłka to pasja i wkładają serce we wszystko co robią oddając mu całe swoje życie.
Tak w ogóle to w Anglii jakie kluby jeszcze się nie sprzedały? A wczoraj widziałem wypowiedź kibica Newcastle który żądał aby obecny właściciel (czyt. kolejny duży dzieciak) sprzedał klub komuś podobnemu do tych Arabów z City aby drużyna była na samym topie :roll: A później przyjdzie taki lupek i będzie się podniecał że w LM w półfinale są trzy angielskie drużyny. No kuwa nic dziwnego ale co to za sukces skoro się wcześniej dało się dupy i wraz z kaprysem właściciela wielkość drużyny może prysnąć jak bańka mydlana :heft:

Wróć do „Anglia”