Re: Michal Listkiewicz

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Michal Listkiewicz

Post autor: Yukasz » 29 wrz 2008, 21:11

Dziwna a nawet bardzo dziwna sytuacja. Tym dziwniejsza iż dziadki z PZPNu mówią że kurator podejmuje decyzje wbrew prawu :rotfl: Czego bał się Drzewiecki - że po wyborach nic się nie zmieni i dziadki wybiorą swojego? A Listkiewicz już nie raz przegrywał bitwy a później okazywało się że z całej wojny wychodził zwycięsko. Wielu próbowało i wszyscy później leżeli i kwiczeli. Także plecy Listka w Europie robią swoje. Mam nadzieję że Drzewiecki wie co robi i nie mówi nam że mamy burzę aby później okazało się że to on stał z konewką i sam polewał wodę.
czeher pisze:praca od podstaw, nad kazda komorka :!:
Ale imo przykład powinien wyjść z samej góry a jak słucham Listkiewicza to jemu w głowie tylko nasze Euro (czym imo powinien się zajmować do końca) i reprezentacja. A z resztą jakoś to będzie. Jak na górze jest burdel to nie dziwię się że i na dole są jakieś przekręty. Aby w piłce coś się zmieniło prócz prezesa także władze muszą się zmienić. Dobrze że przynajmniej na razie prezesem nie będzie Lato ani inna pora roku. Ja chyba z kandydującej trójki wybrałbym Bońka, choć w sumie nie wiem co mu po głowie loto :P

Wróć do „Polska”