Re: LM: Grupa G (Arsenal, Porto, Fener, Dynamo)

PubuśBubuś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: LM: Grupa G (Arsenal, Porto, Fener, Dynamo)

Post autor: PubuśBubuś » 01 paź 2008, 15:58

fieldy pisze:debilne, czy też głupie myślenie prezentujesz ty. Nie powiedziałem, ze nie wolno krytykować. Ty tak wydedukowałeś, znaczy z tobą jest coś nie tak.
To w takim razie czemu na mnie naskoczyłeś, skoro nie zabraniasz krytyki?
fieldy pisze: Drużyna gra kapitalne spotkanie, jedno z lepszych w tym sezonie i pojawia sie niby kibic tej drużyny i narzeka, ze na pewno następny mecz przegrają. Ani słowa o meczu, nie piszesz ze zagrali fajnie, że się podnieśli po porażce, że Robin w końcu błysnął ... piszesz, ze i tak za tydzień przegrają ... to jest dopiero głupia postawa. Oczywiście nic mi do tego, możesz sobie w nich nie wierzyć, mozesz na nich narzekać, ale nie pisz ze to konstruktywna krytyka.
Nigdzie nie napisałem, że na pewno przegrają, tylko, że tak mniemam, a to, zdaje się, jest sporą różnicą. Poza tym, nie napisałem, że to konstruktywna krytyka. Wymyśliłeś to sobie :)
fieldy pisze: Przegrali na Emirates pierwszy raz od 1,5 roku, a ty piszesz jakby co drugi tydzień dostawali tam po dupie.
Wliczam w krytykę także mecze wyjazdowe.
fieldy pisze:
"Do usranej śmierci" .. męczy cię, ze wysoko wygrywają ? Nie kibicuj. Po co się męczyć ?
Rozważę twoją propozycję.

Wróć do „Puchary Europejskie”