Re: PZPN

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: PZPN

Post autor: MENDEZ » 06 paź 2008, 0:42

fieldy pisze:Jak myślicie, zawieszą nas ?

politycy PO i PSL zgodnie twierdza, że UEFA i FIFA blefują. Jutro się dowiemy, ciekawe co powiedzą politycy jak nas jednak zawieszą.
Ponoć Drzewiecki mówił, ze ok 55% Polaków popiera PO w tej walce z PZPNem.. ok... ale pomyślmy. Rząd mówi, że (w przenośni :P ) ch*j z dwoma meczami el.MŚ, ch*j z zawieszeniem Lecha w PU, UEFA i FIFA blefują a jak nie to i tak zrobić porządek w PZPN to sprawa nadrzędna. A teraz co będzie jak... oddamy walkowery po 0:3 ( 4 mecze 4 pkt 0% na awans) Lecha wywalą z PU (tu akurat aż mi się wierzyć nie chce) i ciekawe, czy 55% nie spadnie :?: Ale będzie już za późno. Wg mnie rząd nie wie ile można teraz stracić.
Ale FIFA i UEFA to i tak organy z zawiązanymi oczami - słyszą, ze w PZPN to w PZPN tamto ale NIC nie robią - nawet nie chcą tego przyjąc do wiadomości i jak nie odwisimy PZPN to stracą kibice (zresztą tak i tak tracą)
Jeśli chodzi o 2012 - faktycznie mało prawdopodobne aby nam je odebrano ale w TVN 24 słyszałem, ze jest taka umowa, ze związki piłki nożnej MUSZĄ mieć dobre relacje z rządami swoich państw a u Nas tego nie ma - więc prawnie mają argument aby nam Euro odebrać.

PS już tylko 11:39 do godziny "0"

Wróć do „Polska”