Re: LM Grupa H (Real, Juventus, Zenit, BATE)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: LM Grupa H (Real, Juventus, Zenit, BATE)

Post autor: (L)oczkerson » 06 lis 2008, 13:36

a ja jak zobaczyłem waszą formację pomocy byłem pewny że nic tam nie ugracie :lol: Sissoko potrafi jak mało kto rozbroić rywala i himeryczny Guti nie był dla mnie najmniejszym zagrożeniem przy szalejącym przez cały mecz i bardzo fizycznym Sissoko w odbiorze. Inna sprawa że Real nie ma teraz gracza, który w takim bezpośrednim pojedynku na siłę i waleczność by mógł z Sissoko nawiązać rywalizacje.

Inna sprawa że bardziej zdziwiła mnie formacja ataku Realu, bo ja na miejscu waszego trenera postawiłbym na 3 Hiquain, RVN, Robben. Jak włoskie drużyny grają każdy chyba wie (a jeśli nie wie, to w pierwszym meczu widział) i przeciwko zagęszczającemu środkowi pola i bardzo cofniętej obronie aż prosiło się wystawić szybkich i dobrze grających na skrzydłach zawodników, którzy by potrafili wykożystać to że na bokach będzie (i było) więcej miejsca. No, ale ostatecznie zagrał bezbarwnyt Raul i kompletnie niekreatywny Drenthe, który nie potrafił wykożystać tego żę miał przeciwko siebie powolnego obrońce JUVE

Wróć do „Puchary Europejskie”