2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - rezus - nie wiem jakim klubom kibicuje, ale widuje go zarówno w polskim dziale, jak i we wloskim, więc wybór sluszny. Ma pojęcie o aspekcie kibicowskim, zatem jest to jedyny z mozliwych kandydatow, na ktorego moglem oddac glos
3. Najsłabsze ogniwo forum - WIlmore - nawet nie ma czego komentować, po prostu stoi po drugiej stronie barykady
4. Najwiekszy piłkarski znawca - czeher - ma wiedzę ogólna, nie bryluje w zadnym z działów, ale na wiekszosc tematów na wyrobioną opinie i potrafi sie z sensem wypowiedzieć, zawsze przyjemnie czyta sie jego wypowiedzi
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Snipp, Wilmore, Bienias, Franz - cała ta czwórka żyje w świecie, ktorego ja nie rozumiem
6. Największy dowcipniś - brak - forum jest mało zabawne, uzytkownicy lajtowi, nic ciekawego sie tu ostatnio nie dzieje
7. Najwiekszy agresor- brak - forum jest spokojne ostatnimi czasy
8. Największy dziwak - Wilmore - niestety nie znalazłem jeszcze sposobu, zeby zrozumiec jego wypociny
9. Najlepszy mod - piwus - porównałbym go do sosu słodko-kwaśnego, ktory bardzo lubie
10. Najlepszy avatar - czeher - różowa laska
11. Najlepszy podpis (sig) - czeher - różowa laska, Forza Viola
12. Najciekawszy temat - brak - po zmianie forum nie ma ciekawego tematu, wiekszosc dyskusji omijam, a napinka Real-Barca i Milan-Inter-Juve mnie nie intereresuje
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - zmiana wygladu serwisu - na gorsze wg mnie