Re: Forumowy plebiscyt 2008

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Forumowy plebiscyt 2008

Post autor: Duch » 06 gru 2008, 19:21

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - Wybór ciężki bo dwóch kandydatów zasłużyło jednakowo na to wyróżnienie. Ostatecznie zdecydowałem się postawić na fieldy'ego, bo bez niego forum już dawno by padło.

2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Chyba jednak Wilmore. Innych ciekawych debiutów nie pamiętam ... i chyba jednak takich nie było.

3. Najsłabsze ogniwo forum - Mało nas ... nie ma gdzie szukać tych słabych ogniw.

4. Najwiekszy piłkarski znawca - Każdy dobrze uprawia swój ogródek. Jedni miażdżą w temacie Barcelony inni w Arsenalu. Za ogólną wiedzę zaś wyróżnienień nie będzie.

5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Z wieloma już miałem przyjemność, ale spośród Tych, z którymi jeszcze nie to Yukasz.

6. Największy dowcipniś - Bez dwóch zdań piwus. Jego potyczka z kumanem przed mecz z Barceloną - mistrzowska.

7. Najwiekszy agresor - Wilmore. Wiernie, ale czasami ślepo obstaje przy swoim, co może wkurzać.

8. Największy dziwak - franz ... chociaż mogę się mylić. Nie wiem, nie piłem z nim :D

9. Najlepszy mod - przyczajony Pisakk, o którym słuch zaginął przy przeprowadzce na Śląsk. To pewnie wina tych chuliganów z Bukowej :lol:

10. Najlepszy avatar - zmieniam, bo większość na siebie głosowała, czyli ... Duch :P (po edycie)

11. Najlepszy podpis (sig) - Czesław.

12. Najciekawszy temat - Pewniak dnia. W innych tamatach nuda.

13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Nie wiem czy wyszły one na dobre, ale atmosfera po nich jakoś zdechła. Niektórych widać przystosowanie się do nowych kolorów przerosło.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2008, 20:40 przez Duch, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”