2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Chyba jednak Wilmore. Innych ciekawych debiutów nie pamiętam ... i chyba jednak takich nie było.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Mało nas ... nie ma gdzie szukać tych słabych ogniw.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - Każdy dobrze uprawia swój ogródek. Jedni miażdżą w temacie Barcelony inni w Arsenalu. Za ogólną wiedzę zaś wyróżnienień nie będzie.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Z wieloma już miałem przyjemność, ale spośród Tych, z którymi jeszcze nie to Yukasz.
6. Największy dowcipniś - Bez dwóch zdań piwus. Jego potyczka z kumanem przed mecz z Barceloną - mistrzowska.
7. Najwiekszy agresor - Wilmore. Wiernie, ale czasami ślepo obstaje przy swoim, co może wkurzać.
8. Największy dziwak - franz ... chociaż mogę się mylić. Nie wiem, nie piłem z nim
9. Najlepszy mod - przyczajony Pisakk, o którym słuch zaginął przy przeprowadzce na Śląsk. To pewnie wina tych chuliganów z Bukowej
10. Najlepszy avatar - zmieniam, bo większość na siebie głosowała, czyli ... Duch
11. Najlepszy podpis (sig) - Czesław.
12. Najciekawszy temat - Pewniak dnia. W innych tamatach nuda.
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - Zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany. Nie wiem czy wyszły one na dobre, ale atmosfera po nich jakoś zdechła. Niektórych widać przystosowanie się do nowych kolorów przerosło.