Re: Forumowy plebiscyt 2008

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Forumowy plebiscyt 2008

Post autor: Yukasz » 07 gru 2008, 13:28

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy - najbardziej dba o to aby było jakieś życie na forum, nawet czasem napisze coś sensownego :P
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - jakaś lista by się przydała :glass: heloł! Generalnie mówisz debiutant, myślę pokemony więc nikogo nie wyróżniam... lub one jeśli tak można.
3. Najsłabsze ogniwo forum - także pokemony, ciężko wyróżnić mi tą jedyną osobę
4. Najwiekszy piłkarski znawca - wiele osób prezentuje wysoki poziom, brak wyróżnienia :P
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - i tu także nie będzie inaczej - znowu brak głosu :? Jest kilka takich osób ale nikogo jakoś zdecydowanie bardziej.
6. Największy dowcipniś - no i znowu nic. Kilku takich już się nie udziela na forum. Spośród tych którzy się ostali wielu zdarzy się powiedzieć coś zabawnego, a niektórych żartów innych osób nie rozumiem. Ale w sumie to bardziej 'Zwała' mnie rozśmiesza niż 'Złote usta'... więc Zwała.
7. Najwiekszy agresor- Martinho - zdjęcie rangi najwyraźniej uznał za obelgę.
8. Największy dziwak - kuman - 'Najaktywniejszy w wątku: Real Madryt' czyli poznaj wroga (?) swego lepiej niż siebie samego :? Nawet cloner dziwnie jakoś złagodniał jak dla mnie, przynajmniej ostatnio... może się zakochał :P
9. Najlepszy mod - nie tylko dlatego najlepszy bo jedyny, ale też dlatego bo należycie wykonuje swoje obowiązki - fieldy który robi wszystko za dwóch. Zresztą jakby ktoś chciał się wyróżnić to obecnie nie ma najzwyczajniej jak :lol:
10. Najlepszy avatar - Yukasz
11. Najlepszy podpis (sig) - Berele Lewartow "-halo -siemasz Pop, Witek nawija. Lecimy! -gdzie? -jakto [k****] gdzie?! Do bojuuu!"
12. Najciekawszy temat - generalnie to wieje nudą, patrzę w prawo, patrzę w lewo... nic się nie dzieje. Choć jest kilka tematów które staram się czytać :wink:
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - nowa pilka.pl W sumie to zapomniałem już jak wyglądała stara :P Do głównej się przyzwyczaiłem, niektórym przeszkadzają kolory... Początkowo zmiany ruszyły z kopyta, teraz praktycznie stoją w miejscu lub nawet cofają się do tyłu. Co do forum to umiera nie po raz pierwszy, o dziwo główna już tak ale może się obudzi.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”