2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Wilmore, nie ze wszystkim się zgadzam co pisze [delikatnie mówiąc
3. Najsłabsze ogniwo forum - PubuśBubuś - bożyszcze pokemonów, pseudoforumowicz i co tam jeszcze ... [']
4. Najwiekszy piłkarski znawca - bo ja wiem, jak żył Zaza, to nie było problemu ze wskazaniem "zwycięzcy" w tej kategorii. Niech będzie ten RealFan, bo przeważnie ma sporo do powiedzenia [także jeśli chodzi o taktykę], mógłby się też czasem udzielać w innych działach, nie tylko hiszpańskim
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - tu wszystkich zaskoczę - clonera chciałbym poznać. Wiele osób już poznałem, ostatnio głosowałem na Jarzynę, więc teraz padło na kogoś innego. Nie pytajcie dlaczego chciałbym go [clonera] poznać, bo sam do końca nie wiem
6. Największy dowcipniś - franz i to zdecydowanie, szkoda że tak rzadko pisze, bo zawsze jak coś "spłodzi" to można się pośmiać.
7. Najwiekszy agresor- Martinho, choć go ostatnio nie ma, to przez większość roku nam się tu mocno napinał.
8. Największy dziwak - PubuśBubuś ...
9. Najlepszy mod - brak ... mało aktywnych modów na forum, a na siebie głosował nie będę.
10. Najlepszy avatar - krowa RealFana wciąż żywa
11. Najlepszy podpis (sig) - mistyk, chyba komentarz zbędny
12. Najciekawszy temat - pewniak dnia.
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - nowa odsłona pilka.pl po wieeeeelu miesiącach "przygotowań". I tu znów wielki ukłon w stronę Agi, która musiała nad wszystkim czuwać.