1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy - gdyby zniknął to strata byłaby najbardziej odczuwalna.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Wilmore
3. Najsłabsze ogniwo forum - jest co najmniej kilka takich osób. Nie pokuszę się o wybór jednej.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - RealFan
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - całkiem sporo osób udało mi się już poznać, ale co najmniej kilka kolejnych jeszcze bym ogarnął. Między innymi RealFana więc głos dla niego. Ewentualnie mógłbym jeszcze raz poznać Babela. Pewnie byśmy jakąś flaszkę wychylili.
6. Największy dowcipniś - franz
7. Najwiekszy agresor- niech będzie Martinho
8. Największy dziwak - Bellus (no offence) bo wypowiada się w różnych tematach tylko nie piłkarskich.
9. Najlepszy mod - fieldy. Tuż za jego plecami czai się jednak fieldy i jak tak dalej pójdzie to za rok go przegoni.
10. Najlepszy avatar - Mentor bez dwóch zdań.
11. Najlepszy podpis (sig) - generalnie nie zwracam uwagi na podpisy więc nikogo nie wyróżnię.
12. Najciekawszy temat - FC Barcelona
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - zmiany na stronie oczywiście. Co prawda wciąż nie mogę się doczekać ciemniejszego skina do wyboru oraz powrotu pewnych funkcji, które niegdyś miałem a teraz nie mam, ale cóż poradzić.