Re: Forumowy plebiscyt 2008

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Forumowy plebiscyt 2008

Post autor: bellus » 15 gru 2008, 0:28

1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy wszędzie go pełno, a przy tym nie wywołuje tym znudzenia swoją osobą. Wiele już zostało powiedziane, przedmówcy mają rację.
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Wilmore - na bezrybiu i rak ryba. Nie zgadzam się, z nim w bardzo wielu sprawach, jednak przyznać trzeba że najbardziej wartościowy z debiutantów.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Bunch rzadko wpada, ale jak już wpada to ręce opadają. Dobro forum leży mu jednak na sercu, bo raczy uświadamiać nam jak to forum jest słabe, na pewno jego odejście podniosło by poziom.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - nie mnie to oceniać, są Realfan, Michał M, fieldy czy Babel. Każdy na swoim podwórku jest mistrzem. Brak nominacji.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - ogólnie elitę tego forum - ekipę moderatorów, plus franza i Chłopaczka. Z tymi ostatnimi byłby pewnie problemy. Nie wiadomo, czy Chłopaczek nie uciekł by na mój widok w obawie przed spaleniem na stosie. Natomiast franz byłby rozczarowany tym, że w jego kategoriach jestem abstynentem. Głos w takim razie wędruje Babela, na dajmy na to jakimś meczy LŚ.
6. Największy dowcipniś - piwus mistrz ironii.
7. Najwiekszy agresor- rkoeman - zdecydowany zwycięzca. Nie chodzi tutaj o zacietrzewienie w poglądach, bo ja jestem chyba ostatnią osobą na tym forum, która powinna podważać czyjąś wiedzę piłkarską, ale o formę walki o swoje racje. Nie dziwię mu się, też bym był sfrustrowany jakbym nie potrafił / nie mógł pisać wielkich liter.
8. Największy dziwak - głosować na samego siebie? Trochę dziwne. Fakt piszę wszędzie, ale nie w tematach piłkarskich, a przynajmniej bardzo rzadko. Nie mam innego kandydata, a kryterium jest dość trafne. Bellus
9. Najlepszy mod - fieldy - mój kontakt z modami ogranicza się do tego, że proszę czasami o przeniesienie postów. Nikt nigdy nie dał mi ostrzeżenia, a z powodów o jakich pisałem wyżej nie będę oceniał czy inni dostają takowe słusznie czy też nie. Ja z natury swojej władzy ufam. Fieldy wygrywa bo zaproponował mi, żebym wybrał sobie rangę. Inna kwestia, że nie jestem dość kreatywny.
10. Najlepszy avatar - piwus
11. Najlepszy podpis (sig) - nie ma niczego ciekawego.
12. Najciekawszy temat - temat Polityka coś siadł, Kościół chyba bardziej żywiołowy.
13. Co sie stao?- zmiana wyglądu strony Ja nie dość, że się przyzwyczaiłem to nawet bardziej mi to wszystko odpowiada niż przed zmianami.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”