W ciul czasu mnie nie było i nie mam za bardzo jak śledzić co się dzieje na forum, ale jednak zagłosuję sobie:
1. Najbardziej wartościowy forumowicz (MVP) - fieldy. Myślisz "Forum pilka.pl", mówisz fieldy!
2. Debiut roku (Rookie Challenge ) - Nie wiem nawet kto jest debiutantem więc nie głosuję.
3. Najsłabsze ogniwo forum - Pisakk. Bo za mało bywam, a od moda możnaby wymagać chyba częstszej aktywności.
4. Najwiekszy piłkarski znawca - czeher. Skoro koleś trzaska taką kasę na bukmaherce to chyba musi się znać.
5. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - W sumie ogromną większość z tych co chciałem to już poznałem. Ostał się chyba tylko jeno franz. Skoro Cię tutaj nie wymieniłem to znaczy, że jesteś nieciekawą osobą...
6. Największy dowcipniś - piwus. Z sentymentu troszkę do wcześniejszej twórczości. Aczkolwiek jest jeszcze kilka osób, które bardzo lubię czytać.
7. Najwiekszy agresor- rkoeman. Za zacietrzewienie.
8. Największy dziwak - jw.
9. Najlepszy mod - fieldy. Mówisz fieldy, myślisz "forum pilka.pl"!
10. Najlepszy avatar - Pisakk. Za całokształt bo każdy mój avek był wyjątkowy.
11. Najlepszy podpis (sig) - Berele Lewartow. Za "Mistrza i Małgorzatę".
12. Najciekawszy temat - "Nowa wersja pilka.pl". Nie sądziłem, że ludzie mogą być tacy dziwni.
13. Co sie stao?- czyli, wydarzenie roku na forum - "Nowa wersja pilka.pl" - zmiany w moim odczuciu jak najbardziej na plus. Szkoda, że nie wszyscy umieli to docenić.